Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spíše mi přijde případnější po padesáti letech hledat odpověď na otázku, jak ten bojkot olympiády v Moskvě leta páně 1980 přispěl k míru v Afganistánu a k obhajobě jeho nezávislosti a územní celistvosti a blahobytu jeho obyvatel a ve světě. Řekněme si rovnou, že přinejmenším by stály dodnes tři větší budovy v New Yorku. Za dobrotu na žebrotu.

Jedině snad že by ten Zaremba nevyhrál zlatou.

1 1
možnosti

A to, že válka v Afghanistánu (a Černobyl) přispěly k ekonomickému kolapsu SSSR a potažmo ke konci vlády komunistů ve východní Evropě, nic neznamená?

1 0
možnosti
Foto

Opět jsem na chvíli zavítal. Je to úžasné. Kremrole mají Blogosféru v malíčku a snad jí dokonce znají i zpaměti. Super !R^

1 1
možnosti

Jsa jelen, úpím.8-o Nevím, jestli srovnáváním vizáže současného pana Vlka a vzpěrače Zaremby z olympijského roku 1980 hodláte dehonestovat vzpěrače Zarembu, nebo naopak vylepšit image pana Vlka.;-D

4 0
možnosti

Tak jelikož Zaremba tehdy závodil v kategorii do 100 kg, tak váhově by to asi nesedělo, ale jinak mi ta vizáž fakt přišla docela podobná. :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak "asi" a "pravděpodobně"....;-D To je opravdu takový problém si bez těchto berliček připustit, že jste si hloupě naběhl a zcela hloupě jste se v diskuzi navážel do diskutujících, kteří hned pochopili, že jde jenom o vtip...?

4 2
možnosti
Foto

Přesně tak, už jsem mu to také psala. A ještě nezapomněl uvést, že Nova, Hladík a Havránek si naběhli také.:-) Počítám, že Pepa Havránek tomu věří ještě teď. ;-D

0 0
možnosti

..... diskuse jak řemen!,- jedna čurina Satoranský vs.Jágr a je z teho třetí světová;-D,- žišikriste, je tohlecto vůůůbec možný?!

1 0
možnosti

Nepovedený Satyho žertík je až zástupné téma....

1 0
možnosti

Decentní a jemný pokus o ironii. Skvělé.

2 0
možnosti
Foto

J. Nožička v plné palbě :-).

2 0
možnosti

Teď jste to vylepšil! ;-D

A tolik času a úsilí jste na obranu svého ega v\naložil. :-(

5 0
možnosti
Foto

Já jenom musím říct, že když jsem to všechno pročetl, přijde mi fakt legrační o čem jsou obě strany ve sporu, vykašlete se na to a dejte si pivko... Peace VR^

Za mě jste jinak všichni úplně normální, jen já se asi zbláznil ;-D;-D

4 0
možnosti

Fantastické, jak se vždy pod Vaším textem seběhne partička, která se zde urputně snaží, aby jim bylo věřeno, že oni jsou ti nejlepší, nejinteligentnější a nejčestnější. Netuším co je k tomu vede, ale baví mě ta jejich závist. Věřím, že to neděláte úmyslně, ale i kdyby ano, tak velká gratulace k tomu, jak je dokážete vydráždit. ;-)

13 2
možnosti

D58a71v74i88d 64V38l89k

5. 8. 2020 9:01

Zapomněl jste na výraz "Lepšolidi" Protože jsem určitě zahrnut, tak za mě to není žádná závist,to je prostě jen sranda.My si prostě z pana Nožičky jen utahujeme a on nám krásně nahrává.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik