Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za tuto recenzi. R^

4 0
možnosti
Foto

Propagandistické filmy mají jepičí život, a tento kus není žádnou výjimkou. Kdopak si ještě dnes vzpomene na sebestřednou superhrubou hru Odcházení Václava Havla, a těžko si představit. že někdo takováto přihlouplá díla bude konzumovat jkeště třeba za 20 let. Nyní jde jen o to, aby po filnu nezůstaly dluhy, proto by novináři. TV redaktoři a studenti politologie měli film navštěvovat v hojném počtu.

1 5
možnosti

Z vás ta levičácká nezaujatost stříká stejně jako vztek. A když už jste u té konzumace Havlových her, tak právě díky nim si mohl za komunistů dovolit jezdit v zahraničním autě, což exponáty jako jste vy vypupínkovalo k ještě horším urážkám a osobní zoufalosti.

7 1
možnosti

A87l81e72š 95N53o71v68á86k

3. 8. 2020 19:36

film je natočený tak, že potěší Havlovy příznivce i odpůrce. Jen nevím, jestli je to dobře...

1 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,97
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik