Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P31e34t18r 66T43o73m59e22k

4. 8. 2020 11:55

Nepřeháníte to trochu, když tvrdíte, že na Hradě máme ožralé hovado?

0 1
možnosti
Foto

... myslíte, že je to viróza? A nebylo by tedy lepší mít zdravého, nebo alespoň "zdravějšího" prezidenta, za kterého by se ostatní nemuseli neustále stydět, a jiní se neustále nemuseli někomu omlouvat?

0 0
možnosti
Foto

K66a38r17e65l 22C98a60c54h

4. 8. 2020 11:48

Říká se, že zatrpklost se s věkem stupňuje. Když se dobrovolně vzdáte autoterapie psaním nespokojených blogů, kam budete upouštět jedy, které se vám budou nebezpečně hromadit v těle?

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že si děláte zbytečné starosti. Možná byste se měl spíš zajímat o to, kam pouští jedy náš chemický průmysl a podobně. Aby jste na to třeba jednou nedojel, nebo někdo z vašich blízkých.:-/

0 0
možnosti

Silnej tobak, ale vsechno souhlasi R^ od A az do Z [>-]EU

2 0
možnosti

Clanek je opravdu pravdivy, pane Karle Ábelovský. Vsak stale stejny. Od vas a od pisatelu vam podobnym. Jiz 30 let. Zarazuje se jako z tech lepsich.

Vsak je otazka, zda budete pokracovat takhle dale, s vymluvou, ze na vice nemate sil a nebo poukazete VAS smer k naprave.

Asi ano. Priste to bude stejne a bude to asi zabaleno do jineho plaste. Je to tema, ktere ma vzdy mnoho souhlasnych ctitelu. Neverim ve vas odchod. Vzdyt je to tak lehke psani. Presne jak to ten nas cesky (moravsky i slezsky) lid umi. Kecat, nadavat a rozcilovat se nad tou skutecnosti, ze zustavame pozadu podle svetoveho meritka, jsme "pohunci" bruselske sily vedene Nemeckem a Francii a dokonce a to podle historickeho navodu, si ani neumime vladnou s CESKYM obcanem v cele. A take s tim, ze mame organizaci statu presne sestavenou pro ty nase zlodeje. Dokazali nam to drive a dokazuji nam to i dnes. Uzasne a pravdive....!!

1 0
možnosti
Foto

I39v73o 16C30i80l93i87c68h

3. 8. 2020 16:10

Opět karma R^ Není co dodat, bohužel ...

1 0
možnosti

Jsou tu dva druhy voličů.

Ti hloupější říkají: "Vládo, tady jsme, postarej se o nás."

Ti "chytřejší" říkají: "Za to, že se nemám dobře, může dědek na hradě, korupčník ve vládě a lhář v čele kraje."

Prostě je tu folklór nemít se dobře a nadávat, ať už tam sedí kdokoliv.

2 0
možnosti
Foto

A ještě v minulém roce jsme se měli nejlépe v dějinách.

0 0
možnosti
Foto

Run, Forrest, Run! - Forrest Gump (2/9) Movie CLIP (1994) HD - YouTube;-)

0 0
možnosti
Foto

Je to škoda, že se chcete odmlčet. Četl jsem Vaše články docela rád, byť jsem nabyl dojmu, že poslední dobou až příliš propadáte pesimismu. Na druhé straně chápu Váš pocit, že Vaše články jsou vlastně jen takovým házením hrachu na zeď.

Andrej Babiš bude mít těch svých 30% volebních preferencí, dokud bude schopen si voliče uplácet - tj. zejména důchodce a státní zaměstnance. Babiš je podle mne politikem pouze pro dobré počasí. To zatím stále bylo, ale brzo to skončí. Až už nebude kde brát a rozjede se inflace, dojde i na něho. Bohužel však dojde především i na nás všechny a na jeho voliče možná nejvíce. Babiše to ale příliš nepostihne, stihl si nahrabat a může kamsi zmizet. Nezávidím ani těm, kteří budou vládnout v rozvrácené zemi po něm.

Pane Abelovský, pište dál. R^

6 3
možnosti
Foto

Babiš nikoho neuplácel před volbami, jenom po volbách zjistil, že ho volili samí důchodci, tak otočil a začal slibovat zvyšování důchodů, v tom se ale shodne s celým politickým spektrem.

0 0
možnosti

Venku prší, slunečné léto se přelamuje do podzimu a tak je ten správný čas si občas přečíst ten správný a jedině nejrozumnější výtlak všech názorů. Je potěšitelné, že se zde vyskytuje jedinečný expert na ožralá prasata a estébácké zločince a donašeče. Jsou tak nemilosrdně odhaleni jako celostátní škodiči a příčina všech za třicet let nasbíraných průšvihů, zlodějin a celkové devastace zdejší neokoloniální gubernie. A jistě se třesou strachy v pomyšlení, že až se další vlády ujmou ti jedině správní, budou věšeni na lucerny s potupnými cedulemi škůdce EU. Ale, jak správně napsáno, všechno jednou má svůj konec a tak se můžeme těšit, že současná ožralá prasata budou vystřídána jinými ožralými prasaty a včerejší práskači a normalizátoři budou vystřídáni jinými, zdatnějšími a uvědomělejšími a tak zase bude o čem psát a přemýšlet, když bude náhodou chvíli pršet.

7 1
možnosti

Pořád si říkám, že se z toho marasmu už asi nedostaneme. Pořád další a další kotrmelce politiků, aféry s úplatkama zametené pod koberec, ovlivňování výběrek, malá či velká domů u politických stran i malých či velkých boháčů. Propletenec politiků, bysnysu, justice a úředníků všeho druhu navzájem si hrajících do karet. Ani už nevím, jestli ten slavný koronavirus je skutečně hrozba nebo jen berlička mocných tohoto světa k utažení šroubů obyčejným lidem.

Ale dneska moje dvacetiletá dcera odjela na prázdninový výlet se svým klukem v kabrioletu. No, mohli jsme si to před čtyřiceti lety někdo dovolit? Po materiální stránce se asi máme dobře jako nikdy předtím, alespoň skoro všichni ti, co makají. Ale tempo života je poněkud vražedné. Za omezení během korouška to bylo vcelku velmi znát, jak se všechno naráz zklidnilo a najednou byl čas na věci, které člověk roky odkládal. Myslet vlastním rozumem, to je dnes málem trestný čin.

Pane, pište dál. Kdybyste i jen jednoho probudil, bude to dobře.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS