Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P86e95t42r 59N75o58v11e21k

7. 8. 2020 9:24

R^R^R^ děkuji za blog ,ale dal bych tam fotku léku isoprinosine R^R^R^

Ve věkové kohortě 85 plus onemocnělo do konce minulého týdne 430 osob a 119 zemřelo. Umírá každý třetí člověk,“ řekl Beran.

V případě litovelského domova seniorů se ale statistiky nepotvrdily. Z dvaceti seniorů, kterým ošetřující lékařka Isoprinosine hned po prvních příznacích předepsala, nepodlehl nemoci ani jeden.

0 0
možnosti
MT

To je hezký jak si tu vzájemně masírujete svoje konfirmační baisy až z toho máte pocit, že jste přečůrali Systém:-)

0 0
možnosti
OJ

Isoprinosine bude na někoho účinkovat a na někoho třeba ne. Někdo bude mít nežádoucí účinky a někdo ne. Ale vždyť u léku nabo vakcině se kterou jistě brzy přijdou to bude to samé. Za normální stav bych tedy považoval, kdyby byly ve hře všechny možnosti (vyjma toho co vyloženě škodí). Jenomže zatím to vypadá, že vše co by mohlo konkurovat jakékoli nové vakcíně se kterou přijdou musí být zlikvidováno. Přece nedopustí snížení zisků, že?

0 0
možnosti
JR

J75a21n 73R28á32ž

2. 8. 2020 17:46

Isoprinosine (stejně tak Groprinosin) může být účinný lék na COVID-19, ale také nemusí. Může fungovat selektivně, tedy pro někoho může být lékem, pro jiného vražedným prostředkem kvůli vzniku autoimunitní reakce, kterou může vyvolat a na jiném se neprojeví vůbec.. Osobně bych si jej bez doporučení důvěryhodného lékaře nevzal jinak, než jako prostředek poslední naděje, že zůstanu na živu.

Průšvih tohoto a dalších (zdánlivě) nadějných antivirotik, u kterých ale prošla ochranná licence na jejich výrobu je to, že na nich nelze vydělat ani když by se u některých prokázala účinnost na COVID-19. A vzhledem k tomu, že se nenajde nikdo, kdo by vynaložil miliony do studie, která by účinnost těchto léků na COVID-19 prokázala nebo vyvrátila, odpovědi na otázku, zda již existuje objektivně účinný a relativně levný lék, se tak nedočkáme.

1 0
možnosti
MP

A to si kupil bez recepta ?

1 0
možnosti
Foto

Tady jo. Tu je svobodná anarchistycka společnost.

0 0
možnosti

Na covid 19 už se vyzkoušelo kde co, snad kromě hnoje a nic zatím uspokojivě nefunguje, ani letite klasiky, jako chlorochin, ani treskute novinky jako remdesivir. Co už tu bylo jen zaručených léků... a vždycky každý tvrdil, že zrovna ten jeho nápad funguje. Proč by měl mít ten správný recept zrovna Beran.

0 0
možnosti
Foto

To nikdo netvrdi, že zrovna ten jeho napad funguje na všecky. Kdybys to přečet cele včetně odkazu, věděl bys, že to otestoval na sobě, děckovi a hromadě duchodcu a fungovalo to. Což neznamena, že to bude fungovat na tobě.

5 1
možnosti
RS

Pravdy jako šafránu. Nic neříkající lži přehršel.

Prý máme svobodu, ale kdo potom pozná, co je pravda a co zisk?

Jedno procento lidí vlastní dvojnásobné bohatství jako 99 procent ostatních lidí.

Svoboda a demokracie v praxi.

1 0
možnosti
AN

A90l42e97š 54N14o16v78á93k

4. 8. 2020 10:52

kapitalismus je nespravedlivé rozdělení bohatství, socialismus je spravedlivé rozdělení chudoby...:-)

1 0
možnosti
Foto

Chacha toz to je dobre toto, zdravim farmakolichvareR^;-D

2 0
možnosti
Foto

la ejinak...je to pruser na pruser...a bojim se bojim, že se nikdy nedozvíme, odkud přišel a kdo a proč ho vymslel... pro zajímavost

https://bernardi.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754961

1 0
možnosti
Foto

Já vás prostě MILUJU!!!! ;-D:-P

1 0
možnosti
Foto

Ja se tež miluju. Až budu starši a moudřejši, vezmu si tě za ženu a budem spolu šťastni, dokud neumřeš.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS