Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A co vámi podporovaný miliardář Babiš, ten vám nevadí?

3 0
možnosti
MB

Článek je tak stupidní, nic neřešící - nic neříkající. Že se určitě bude i líbit ! Prostě to nekonečné Motto - "Oni mají - My nemáme!" Vrhneme se na ně a už budeme mít všichni všeho dost. V lepším případě - Daně - na ně ...!

Klasika událostí od r. 1948 - klasika krachu 1989. Přesto to k obživě stále stačí. Dobře to pochopila soudružka Konečná - (nikdy nepracovala) + zejména soudruh Bureš, který žije z mozolů práce druhých. Z neznámých popudů, jej Konečná podporuje cestou ÚV KSČm. Já se soudružkou souhlasím - Vážně, kdo z vás na to má ? ... :-)

8 0
možnosti
PM

P87e58t94r 15M86a67n61d94a

27. 7. 2020 11:04

Co to plácáte osobo soudružská. Budeme srovnávat váš plat. Jaká je vaše prospěšnost????

8 0
možnosti
AM

A36d45a24m 50M24a26l81ý

27. 7. 2020 11:01

Komunistka hlásá svá moudra. :-/

Mám k tomu takový řečnický dotaz: Když napíšu 2 příspěvky. Jeden bude znít: "Ať žije komunistická ideologie" a druhý "Ať žije nacistická ideologie", co se stane?

1. Bude smazán 1. příspěvek.

2. Bude smazán 2. příspěvek.

3. Budou smazány oba. ????

V našem státě evidentně platí pouze možnost 2. !!RvRv!!

6 1
možnosti
Foto

Ano, i když by správně měly být smazány oba komentáře, ve skutečnost bude smazán jen ten jeden a to nikoliv ten oslavující nezrůdnější ideologii v dějinách lidstva, tedy komunismus. K jeho propagaci a oslavám panuje zde a nejen zde velice benevolentní až láskyplný přístup

2 0
možnosti
Foto

Bylo by naopak zajímavé spočítat, kolik ztratil ročně národ za vlády vaší partaje. To ani vyčíslit nejde - z vyspělého průmyslového státu až po zařazení mezi rozvojové země. Vnitřní dluh, který za těch "blahých" 40 let vznikl, se nepodařilo dodnes splatit, taktéž "díky" přičinlivosti vašich členů.

A znovu vyzývám: založte prosperující podnik, ve kterém zaměstnáte všechny bezdomovce a nezaměstnané za výhodných podmínek, zvítězte s ním na trhu a pak tu teprve vykládejte něco o těch, co něco dokázali.

Kdysi jsme vymysleli parodickou poučku dle vaší "víry", že

"Kapitalista je člověk, který tvrdě pracuje i 18 hodin denně, jen aby dosáhl bezpracného zisku."

V šest v práci!

Rv

11 0
možnosti
Foto

Zhruba řečeno, byl splacen dluh za válku ve výši 10 nominálních důchodů (a to dosud nikdo nespočítal ztráty z uzavření vysokých škol a odsunu českých Němců), což se stalo také na účet vytvoření vnitřního dluhu o něco menším rozsahu, poměřovaného velikostí národního důchodu.

0 3
možnosti
Foto

J62i60r86i 34C95i18z

27. 7. 2020 10:42

Vazena pani poslankyne, je to celkem jednoduche. Kdyz Vy nebo nekdo z clenu komunisticke strany vymysli a zrealizuje prospesnou vec pro miliony lidi, tak z toho ma samozrejme primereny profit a pak muze vsechny vydelane penize rozdat potrebnym, jak uvadite. Co je podle meho nazoru zajimave, tak vetsina myslenek ovlivnujicich cely svet pochazi z USA, asi je tam politicky system nastaveny dobre. Vy zcela jiste vyuzivate internet s programy od pana Gatese a taky nakupujete podle pana Bazose. I u nas byli lide s "chytrymi mozky", ale vsechny vyhnal na zaklade svych bolsevickych dekretu stalinista Benes v r.1945. A temer vsichni odesli (napr. pan Bata) do zony pod spravou USA. Na celem exodu a etnickych cistkach se podilela tehdejsi komunisticka strana, coz se nezapomina. Snazte se zde prosim pomoci zavest takovy politicky system, aby lide neodchazeli do zapadni civilizace, aby meli moznost uplatnit svoje napady a taky by se ukradeny majetek mel vracet potomkum tech, co museli odejit. Pak zde prijde skutecna demokracie, ze ktere budou vsichni profitovat.

5 0
možnosti
MK

Jeff Bezos u nás v Česku nežije. Žijí zde jiní, kteří se chovají podobně. Jednoho takového podporujete v čele vlády.

Rozpor mezi vašimi slovy a činy je naprosto zjevný.

9 0
možnosti
Foto

nojo, soudružka sedí v evropským parlamentu, jak jsem si teď přečetla... tak to je dost úspěšná blondýna:-P

14 0
možnosti
Foto

se normálně stydím za to, že je soudružka blondýna jako já

9 0
možnosti
Foto

Je to ale lepší, než kdyby byla blondýna soudružkou jako vy!

2 0
možnosti
Foto

No a co? Přesně tohle jsou komunisti.

8 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik