Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Jeff Bezos, muž co založil Amazon v garáži. Muž který si na založení Amazonu půjčil.

Nyní je nebohatší muž na planetě.

Ano až mi někdo bude tvrdit že komunisti jsou nepřejícní lidé tak mu řeknu o Jeffovi Bezosovi. Muži co se z ničeho vypracoval na nejbohatšího jen svým nápadem a pílí. Muže kterýmu žádný komunista neházel klacky pod nohy tím že by mu chtěl vzít co vydělal. Muže který veškeré peníze co dlouho vydělával investoval do dalších technologií, do dalších možností firmy a teď místo garáže a sebe zaměstnává statisíce lidí na celém světě. Pokud bereme v potaz i dodavatele tak jsou to miliony lidí.

Ano tak takových lidí se chtějí komunisté zbavit.

11 0
možnosti
JK

Teda ještě jednou, něco ně to totiž připomíná, schválně jestli to poznáte:

"Vždyť ty umělci, kteří to podepsali. Žádnej z nás nebere takový platy, prostě, jako berou oni. No já dostávám jednou ročně výpis, těch umělců, seznam těch umělců, který dostávají nad těch sto tisíc korun platu, tedy vydělaj si nad sto tisíc korun. No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno, no ale ona už tři roky po sobě bere šest set tisíc každý rok. A další. Ne šest set, milion, dva miliony berou, Jandové a jiní, každý rok. "

9 0
možnosti
JK

Vážená paní, až rozdáte svoji výplatu, vše nad minimální mzdu pak můžete plácat to co plácáte, jinak lze s úspěchem dosadit do článku místo Bezos, Konečná. Jak se se svým platem a zároveň s popsaným přesvědčením můžete podívat těm chudákům na ulici do očí.

Á sorry jako, vy držíte miliardáře kapitalistu u moci a za to můžete být rovnější mezi rovnými. Blahopřeji komunistům jsou to, ... (následuje několik sprostých slov, z nich nejslušnější je) vrazi.

11 0
možnosti
BH

Vy komousi by jste měli vrátit vše co jste ukradli v roce 1948 a následně měnovou reformou v roce 1953 kdy jste lidi připravili o úspory. Hanba.

7 0
možnosti
VH

A o co jde??? On snad ty peníze prožere (jak to udělali komunisté po znárodnění, jak se o to snažili celé tři roku v koalici as ANO a ČSSD)? Ne, paní Konečná, ty peníze jsou investovány!! Vy to evidentně nechápete, ale miliardář použije ty strašné peníze nejefektivněji.

Ano, ty investice a následně zisky by mohly patřit všeholidu. Všeholid by mohl s těmi prostředky naložit dvěma způsoby:

- stejně, jako současný majitel (a kapitalista) - pak ovšem nechápu, v čem by byla změna, . nebo

- pěkně propapat (což ovšem znamená postupný úpadek ekonomiky, který jsme zažili v letech 1948 ÷ 1990).

Mám velmi reálné důvody k obavám, že všeholid pod vedením vedoucí síly KSČM by ty prostředky probaštil velice rychle. A tu malou část, kterou by snad investoval by použil nevhodně.

10 0
možnosti
AT

Máte tam zásadní logickou chybu. Všeholid by se na zisk realizovaný Bazosem nikdy nezmohl.

1 0
možnosti
VT

....píše pisatelka, jak přeje pracujícím, ale chybí mi stanovisko pisatelky k lidem, jako jsou právě .J.Bezos.... To "taktně" zamlčela, asi by s ním "zatočila" ...;-D

3 0
možnosti
MV

Standardní komunistická závist. Vy to snad máte v DNA.

8 0
možnosti
KN

Soudružka Konečná, dcera bývalého tajemníka OV KSČ pro zemědělství, to má v DNA zcela určitě.

2 0
možnosti
JK

KSČM by měla kromě zvyšování min. mzdy bojovat ještě za: navrácení zákona o hmotné nouzi, který tady platil do roku 2006 (vina ČSSD s koalicí) prodloužení podpory v nezaměstnanosti o OPĚT jeden měsíc (vina ODS s koalicí) z 5 na 6. Zrušení vyvlastnění. Vrátit automatické zvyšovaná životního minima pokud inflace vzroste (zrušeno ODS a spol) Dát nezaměstnaným slevu 50 na měsičník MHD. Zrušeno kolem roku 2006 ČSSD. Navrátit automatickou podporu v nezaměstnanosti absolventům (zrušeno v roce 2004 ČSSD a spol) zatím KSČM o těchto věcech nemluví.

1 1
možnosti
Foto

Zatím ještě nikdo neodhalil záhadu, že členy KSČM hanba nefackuje.

10 1
možnosti
Foto

Přece nebude fackovat svá dítka. ! R^

2 0
možnosti
Foto

Chápu, že je málo srovnatelné, ale.

Nedávno zesnulý soudruh Jakeš (to je ten, co jste ho vykopli ze strany v roce 1989. když jste ještě pár dní předtím jej uctívali), koupil za hubičku nějakou vilu po emigrantovi. Pak tu vilu střelili potomci pana Jakeše za 46 miliónů.

Myslím, že málokdo vydělá za tak krátký okamžik tolik, jako oni.

Takže klídek, osobo....

11 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik