Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Pěkné - a manipulativní.

1. asi víte, jaké jsou projevy chronických otrav těžkými kovy. Vlastně to sám na konci píšete. To že argumentujete "nedostatkem" akutních otrav které skončí smrtí, je určitě vědomá manipulace, protože akutní otravy jsou jen vrcholek ledovce.

2. chronické otravy jsou v synergii s dalšími dílčími negativními faktory. Populace jsou vždy oslabovány spolupůsobením více různých vlivů. Je pohodlné u KAŽDÉHO z těchto vlivů si říci, že na tom nezáleží, protože jsou tu přeci ty další vlivy.

3. Stejný typ manipulace je v té části s tématem "ptáci přeci umírají i jinými způsoby".

4. Vytýkáte, že neexistují dost velké studie z území ČR. Předpokládáte, že když existují studie z jiných zemí podobného klimatu, tak že v ČR by se zjistilo něco dramaticky odlišného?

6. Nenávist aktivistů, vegetariánů a zelených šílenců... mohl byste upřesnit, zda tím myslíte konkrétně ČSO/Birdlife?

Celý text vyznívá tak že "OK, olovo je fakt objektivní problém, všichni to víme, ale protože nemáme tu českou studii a protože myslivci by měli dražší munici, tak to necháme plavat.

4 2
možnosti
IZ

I26v13a16n 10Z83b68o10ř13i34l

15. 7. 2020 21:32

No jo. Tesař - další probruselský aktivista. Nic o věci neví, ale je to proti Bruselu, tak to prostě MUSÍ být špatné.

1 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2725x
šumavák, milovník přírody, lesa, turistiky, ale i sportu. Zajímám se o téma ochrany přírody v mnoha souvislostech, laicky i profesně. Dříve ředitel NP Šumava.

Seznam rubrik