Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60a72n 16P45e60c98h89a

19. 7. 2020 20:03

R^ Absurdita dnešního světa zřejmě nemá dno. S Vaším článkem souhlasím, jen s jednou výhradou. Kdy úíšete, že " Volá-li někdo po tom, aby černošskou sportovkyni fotil pouze černošský fotograf/fotografka, pak by se to dalo klasifikovat jako svého druhu rasismus.", dovolil bych si Vás opravit, že by se to dalo klasifikovat jako rasismus zcela zjevný.

1 0
možnosti

A77l84e70š 49F85i45f30k11a

16. 7. 2020 19:29

Autora osobně se týká jeden srovnatelný problém: Kdo smí kritizovat sionisty, abyste ho vy nebo některý ze zdejších prominentních blogerů nenařkl z antisemitismu?

0 1
možnosti

Jsme svědky zajímavého obratu, kdy z dosavadní násilně propagované rovnosti a "stejnosti" ras a nedávného boje proti rasové segregaci v USA najednou tuto rasovou segregaci sami černoši začínají vyžadovat tam, kde se jim zdá, že by pro ně byla výhodou.

V Seattle například mezi požadavky vzbouřenců bylo, aby do budoucna černochy ošetřovali černí doktoři a kriminálníky aby soudily černé poroty.

Tedy jednoznačně volají po jednostranném rasovém zvýhodnění, chtějí si ale s bílými prohodit role, chtějí aby bílí zažívali znevýhodnění, které v minulosti zažívali černí. Tedy zlo chtějí léčit zlem a chtějí odplatu. Říkají: "Rovné soužití s bílými není možné, bílí v sobě mají zakódovanou nadřazenost a zlo, my potřebujeme delší klacek, pokud vedle nich máme obstát." Volají tedy po zrušení pracně získané rovnosti ras před zákonem a státem ve svůj prospěch a místo dosavadního postupného nastolování mezirasového smíru dochází k otevřenému vyhlášení mezirasové války. Tomuto vyhlášení války ale předcházelo téměř dvougenerační sluníčkové vymývání mozků, takže běloši na tuto situaci absolutně nejsou schopni reagovat.

3 0
možnosti

Co takhle vyučovat Černošské děti pouze to, co vymysleli Černoši? Žádnou matematiku, ta je bílá, žádnou gramatiku - angličtina je přece bílá, žádnou chemii nebo fysiku. Člověka z toho jímá děs.

2 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že tato malá skupina hlupáku překřičí mlčící většinu, která se bojí jako naši rodiče či prarodiče, že přijdou o práci při vyjádření jiného názoru.

1 0
možnosti

To není malá skupinka :-P.

0 0
možnosti

Něco mi to připomíná.

"Přece nebudeme jej publikovat, když není v KSČ........

0 0
možnosti

Doufám, že naši Romští spoluobčané, také budou uraženi, daněmi gadžů a budou požadovat sociální příspěvky jen z daní z Romské práce. R^

7 0
možnosti

Niekomu to v hlave riadne preskakuje.

Neviem čo by povedali, keby belochom posielali biele sanitky a k černochom by posielali čierne sanitky

2 0
možnosti

Vždyť se nic neděje. Pouze pár pseudo-hvězdiček zkouší najít způsob jak se zviditelnit a pár copywriterů zkouší zbouchat clickbait článek, aby bylo na hypotéku. Jinak se celý svět otáčí jako před tím.

1 1
možnosti

To sotva,celý svět spěje k vlastní záhubě svoji vlastní medicínou a tou je multikuturalizmus.Je to vidět natom,že někdo chce přestěhovat Afriku do Evropy aby tady časem vznikla sorta lidí s IQ do 80 a dali se dobře ovládat,neb tito lidé nebudou mít nato odporovat svým otrokářům.A ktomuto směřuje víceméně celý svět.

0 1
možnosti

Černochy budou moci fotit zase jen černoši.

Podle této logiky by však bělochy měli fotit zase jen běloši.

Problém nastane, když někdo by chtěl mít na fotce více lidí než jednoho a tito lidé budou patřit k odlišným rasám.

Je Paul černoch a Richard běloch?

Máte smůlu, pánové, můžete být sebelepší kamarádi, ale společnou fotku mít nebudete. Bílý fotograf ji nesmí udělat kvůli Paulovi a černý ji nesmí udělat kvůli Richardovi. Žlutý ji nesmí udělat už vůbec.

1 0
možnosti

Budou držet foťák oba, jeden bude ostřit a druhý mačkat spoušť. Nebo si seženou fotografa, který bude mulat ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal