Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už nějakou dobu tvrdím, že pro EU je covid přímo dar z nebes.

0 0
možnosti

On ten blog není ani tak o COVID, ale jak se tak dívám, tak nás ještě z něj bude ještě dlouho bolet hlava. On se chová tak trošku zákeřně. Hned nepocítíte, že jej máte. Po rozhovoru s vyléčenými docházím k závěru, že oni na svoji nemoc přišli, až bylo na ně při trasování ukázáno prstem a museli k testům.

Do té doby mohli nemoc volně šířit dál a záleželo jen na odolnosti osob kolem sebe.

Z toho důvodu si také myslím, že masové akce by se ještě moc dlouho konat neměly.

:-(:-(:-(

0 0
možnosti

Není důležité, kolik lidí zemřelo!!! Důležité je, kolik nezemřelo. Dělal jsem si porovnání podle počtu zemřelých na milión obyvatel. U nás přijatá opatření (včetně "strašení" ve sdělovacích prostředcích) uchránila následující počet obyvatel ve srovnání:

s Belgií .................. 8 489

s GB ...................... 6 663

se Španělskem ..... 6 221

s Itálií .................... 5 701

se Švédskem ........ 5 613 (zde nejen nestrašili, ale "ukolébávali")

s Francií ................ 4 241

s Nizozemskem ..... 3 298

s USA .................... 3 944 (epidemi propukla později)

1 0
možnosti

Výborný článek! To, co se děje, je tak do oči bijící nehoráznost, že snad jen totálně slepý bude tvrdit opak.....nebo ti, kterým se po totalitě velmi stýská.

S covidem bylo jasné nejpozději v dubnu, že tu něco nehraje. Očekáváni 2. vlny jak věštění z křišťálové koule, neutuchající medializace "smrtonosného" zabijáka, školy zavřené skoro půl roku (a nevíme, jak to bude v září, že), Darkov, průběžné protimluvy, nyní "stále se zhoršující" situace v zahraničí a opětovné, téměř radostné znovuzavádění roušek, to je tak průhledné, až mi připadá děsivé, že tohle všechno stačí k důkladné celosvětové, bezohledně manipulaci s jednoznačným účelem.

Karma autorovi R^, i když smutná.

6 1
možnosti

Vy neumíte číst mezi řádky ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Možná jste zapomněl dodat, že taková ta správná, východní, ruská. To je přeci nejjasnější karma.

1 6
možnosti

... a těch konspiraci, že? V dnešní době sítí má každý člověk možnost vyhledávat, porovnávat a udělat si vlastní úsudek o všem. Nesmí být líný a je třeba vládnout i jiným jazykem než českým.

1 3
možnosti

A já vám dám celkem za pravdu.

Pravidelné sledování našich zpráv je naprosto zbytečné a těch zpráv, kdy nám ČT předkládá i komentáře svých specialistů, jako je pan Fištejn a spol. hrozí přímo vymýváním mozků blbci.

;-)

5 1
možnosti
Foto

Pana Fištejna považuji za velmi znalého komentátora. Jestli si Vy myslíte, že máte vymytý mozek, tak Vám to samozřejmě neberu.

5 6
možnosti

V lehké nadsázce říkám, že Covid napášil mega ekonomické škody. Těžko to poměřovat s lidskými životy - jistě, nesouměřitelné. Nicméně vládě přišel vhod. Viz katastrofické výsledky hospodaření ČR k 02/03/2020 .Viník byl objeven - bacil ! ...

Rusko nehodnotím. V. Putin je dovedl do zhouby, kde ostatně jsou stále. zvláštní rys jejich povahy - cestu si volí sami. Za jeho éry se nic podstatného nezměnilo. Opět - COVID problémy prohloubil. Ceny ropy a plynu. Kasa je prázdná, ostatně jako ta naše. Tamní lid jásá a svému caru povoluje mandát. Ostatně, jako u nás. To zase vidím já, při čtení mezi řádky ... :-) .

6 1
možnosti

Asi by bylo divné, kdyby všude covid nenapáchal ekonomické škody, jenom ČR by byla podivná oáza v poušti. Prodávali bychom auta - komu?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS