Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z diskuse je jasné, že někteří absolutně nepochopili podstatu článku p. Turnera. O to větší však mají potřebu poučovat druhé a rozebírat věci, které s obsahem článku vůbec nesouvisí.

Paní Koblížkové chybí navíc základy slušnosti, když si dovolí tykat diskutujícím, kteří jí k tomu nikdy nedali svolení. Takže, milá nevychovaná dámo, nechte si laskavě ty své familiérnosti pro své přátele, s nimiž jste se na tykání domluvila, a respektuje pravidla, která se mezi slušnými lidmi dodržují.

0 0
možnosti

P13e84t28r 14Č40e35j65k86a

17. 7. 2020 15:13

1.) ale pochopili - prostě chce omezovat práva občanů a diví se, že českému státu to v tomto případě kupodivu vadí - no vadí, protože nechceme jít cestou některých zemí EU, kde občan u sebe nakonec nesmí mít ani pepřák. Jde o zásadový postoj - český zákon funguje velmi dobře a změna v duchu "stát se staví na stranu případného ochránce proti zločinci" je zcela v pořádku. Naopak je třeba dát najevo zločincům, že jejich "povolání" je rizikové a můžou při něm přijít k úrazu, nebo i o život....

2.) paní Koblížkové žádné zásady slušnosti nechybí, protože v online prostoru je tykání zcela běžné. Spíš nevíte, že etiketa v online prostředí je zcela jiná od osobní.

0 0
možnosti

Z psychologického hlediska není reálné, aby člověk, jehož podstatou není agrese, toužil po zbrani.

Pokud však převáží počet těch, kteří si svoji bezpečnost nedovedou jinak než bez zbraně představit, je to jasná známka toho, že se ocitáme ve stavu, kdy je celá společnost založená na agresi (i když skrytě), a tedy pochopitelně se všemi takto uvažujícími občany.

Představa takové společnosti, v níž bude každý druhý vlastnit zbraň, protože se necítí bezpečný, je naprosto absurdní a tragická a svědčí to o jejím totálním morálním rozpadu.

0 0
možnosti

+ S článkem p. Turnera proto zcela souhlasím. R^

0 0
možnosti
Foto

M72a45r12t68i77n 70T64a85u27š

15. 7. 2020 21:34

Ve svých skoro padesáti uprostřed Strašnic nepotřebuji rybářské pruty, a přesto je značné množství lidí má. Domníváte se, že se obávají hrozné smrti hladem?:-/

1 1
možnosti

s rybářskými pruty si můžete hrát jak chcete.., se střelnými zbraněmi si prosím nechte hrát profesionály...

1 1
možnosti

Pane Turnere poslední věta svědčí o tom, že nevíte o čem mluvíte.......

4 0
možnosti

V GB to uz vyresili. Naprosty zakaz VSECH palnych zbrani, peprovych spreju, a nozu. Utocnikovi se nebranit. Tim se vyhnete moznemu soudnimu stihani za "neprimerenou obranu". Pokud utok prezijete.

3 0
možnosti

A přitom stačilo napsat že vám osobně připadá držení zbraní fujky fujky. Nebylo třeba se svou neznalosti problematiky chlubit až tak podrobně.

3 1
možnosti

Nikdo přece nechce povolit vlastnictví automatických zbraní, ty jsou u nás (až na zanedbatelné výjimky) už dávno zakázané a tak je to v pořádku. A ani tahle změna zákona nezjednoduší pořízení legální zbraně, nic se nezmění - jen se právo se bránit se zbraní posune na vyšší právní úroveň. A zjistěte si, co vlastně ta směrnice EU dělá, zakazuje pořízení a vlastnictví zbraní, které vůbec nejsou automatické, ale které si lidé pořídili zcela legálně a v dobré víře. To je mnohem důležitější, protože to zasahuje do práv občanů, jejich majetku a dělá to zločince z bezúhonných lidí. Proti prodloužení ZP na deset let neprotestuje nikdo.

2 0
možnosti

EU nařizuje a poslanci mají plnit. Tady u zbraní se právě poslanci pokouší něco zachránit. Příklad: školství - tam už je pozdě. Zrušení zvl. škol - zavedení inkluze = přechod na vzor - cizina). Ne vše, co zde máme, je špatné a je nutné to měnit. Proto ta iniciativa.

5 0
možnosti

Necivilizovaní domorodci také poznávali, reptajíc jako vy, blaho civilizace. Takže buďte za tohle vděčný.

0 1
možnosti
Foto

Jedna blbost za druhou. Mohl bych se rozepsat , ale už to zde lidé napsali. Tak se jen přidávám

2 0
možnosti

Tuhle sedělo v čekárně jedné ambulance v Ostravě pár lidí, kteří si třeba také říkali, že nejsou paranoidní a proč by měli chodit po městě ozbrojení, notabene na cestě k lékaři.

4 0
možnosti

Teď jste trefil hřebíček na hlavičku. Seděli tam dozorci, lidi zvyklí řešit na fyzické násilí a nestihli nic.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS