Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chrám či kostel je modlitebna a obchod je obchod, ten rozdíl je nasnadě! Trvám na tom, že je ostudné, aby takový člověk nemohl vykonávat poslání a své děti posílal se strachem do školy.

0 0
možnosti
DH

D74a69v42i55d 93H56o66r40á46k

14. 7. 2020 12:20

Ale vždyť to bylo jeho svobodné rozhodnutí, ...a na druhou stranu do krámu zpravidla přijde víc lidí než do nějakého evanjelického sboru a tak nakonec může zde šířit své myšlenky a církevní moudra mezi nakupujícími, kterých je víc než věřících.

0 2
možnosti
Foto

Obávám se, že nejde o to jak se máme dobře, podle jisté sekty bude ještě lépe... Zde snad myšleno tím lépe pouze ročním počtem koblih na osobu. Jsme si rovni a každá taková událost jako je šikanování se odráží v celé společnosti! Všímejme si svého okolí a reagujme na jakékoliv takové podněty! Můj syn v deváté třídě byl snad jediný, komu vadila spolužákova kšiltovka skupiny Ortel, učitelé nečinně přihlíželi, jakož i vedení školy. To je smutné a ukazuje na posun vnímání i u autorit... ;-(

0 0
možnosti
JS

Přiznám se, že o současnou hudbu se příliš nezajímám. Můžete mi prosím prozradit na základě rozhodnutí kterého soudu je nepřípustné nosit kšiltovku skupiny Ortel?

0 1
možnosti

R^

Bohužel! Homo hominis lupus! Máme se dobře. A chceme se mít ještě lépe na úkor druhého. Každá zrádná ideologie, každá lež a podvod nám k tomu ochotně slouží. A právě ta jinakost, rasová jinakost, která má i svoje biologické pozadí, je tou nejprimitivnější cestou. Kdo na ni buduje svoji budoucnost? Jsou to především okamurovci, ale i babišovci, ba i komunisti, a falešní nacionalisti!

Nejdského faráře přibíjíme na kříž, jako Ježíše krista přibíjeli na kříž židé. A nejdský farář následuje Ježíše Krista! To je jediná příčina, proč je nenáviděn? Nejdský farář prožívá možná temnou noc své víry a kromě boží pomoci potřebuje i naši pomoc. Kdo nemůže pomoci konkrétní posilou, modleme se za něj!

Co naše společnost potřebuje nejvíc? LÁSKU a PRAVDU!

:-)

1 3
možnosti
Foto

Až na ty "babišovce" a "okamurovce," máte pravdu. Proč už tedy ne i "fialovce," "bartošove", "hamáčkovce" - a ostatní. Všichni političtí matadoři vedou mezi sebou boj o moc, usilují o vliv ve společnosti a ve státě. (Je to jejich poslání - nikdo z nich není světec). ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články