Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Upřímně řečeno bych byl rád, kdyby dnes na místě ministra financí se nacházel takový Kalousek. Člověk , který by se snažil státní finance nějak uřídit. Na rozdíl od neschopné Aleny , které je to v podstatě jedno. Ona to platit ze svého nebude...

2 0
možnosti
DV

Měli jsme to teda důstojnou reprezentaci, jen co je pravda. Jeden po mozkové příhodě rozjetý Azheimer, druhý z chlastu jaterní cirhózu, ale ten v politice nekončí, pokud se ovšem v krátké době neuchlastá.

1 1
možnosti
ZD

Co se týče pana knížete tam to vidím jasně s ohledem na věk. U pana Kalouska to vidím přesně dle Vašeho hodnocení.

0 0
možnosti
JP

Blogere, Váš slovník je úplně mimo, oba kritizovaní pánové rozhodně nejsou krysy, jde o výrazné osobnosti zastávající kontinuálně pevné postoje, se kterými samozřejmě nemusíte souhlasit. Nevidíte si na špičku nosu, Schwarzenberg má na rozdíl od mnohých dost soudnosti a kvůli věku končí, Kalousek nechce být překážkou pro tvorbu pravicové předvolební koalice...A mimo jiné Topka jde spíše nahoru.

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Velká antikarma! Rv

6 1
možnosti
Foto

I31v88a85n 12M86a92r80e24k

14. 7. 2020 13:55

Nevšiml jsem si, že by šla do mínusu. ;-( :-P

2 3
možnosti
PK

No asi to tak bude, jak zní v nadpisu blogu. Pan Kalousek byl dobrý rétor a pan Hrabě, ten snad dbal o své panství dobře...v politice nebudou scházet.

2 2
možnosti

...nevím jak pan Hrabě, ale kníže už má nárok na odpočinek:-))

3 0
možnosti

Oba pánové udělali nějaké rozhodnuti. Důvody vědí jen oni dva.

A je třeba to respektovat, ne kritizovat.

7 0
možnosti
Foto

Existuje cosi, čemu se říká obecná morálka. Není nikde napsaná, ale prostě existuje. A člověk, jenž ji má, dojde v určitém okamžiku k přesvědčení, že už toho udělal dost, nechá to dalším.

Je to trochu rozdíl od "Nikdy neodstoupím, pamatujte si to, nikdy", což přeloženo do češtiny, nemám vůbec ani ánung o tom, co je morálka. Budeme-li posuzovat jedince, o kterých je řeč, tak přínos K. Schwarzenberga českému státu byl a je mnohem větší, než jednoho kariérního komunisty, estébáka, mafiána a dobyvatele cizích firem.

Zbývá dodat, že je jen škoda, že před lety K.Schwarzenberg prohrál s Milošem Zemanem, jenž do naší politiky zanesl opravdovou špínu.

23 16
možnosti
RP

Jistě, přínos Schwarzenberga byl větší. Obzvlášť když jsem ho viděla před 5 lety na dovolené v Itálii při záběru v místní televizi ze zasedání EU kde seděl přímo za řečnickým pultem a spal...

5 2
možnosti
JP

Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek jsou vzdělaní, inteligentní a kulturní lidé na rozdíl od autora blogu, který jim nesahá ani po kotníky.

17 11
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS