Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zní to hezky a dříve jsem tomu také věřil. Pak jsem byl zaměstnán na místě, kde vedoucí byla žena. Bylo to peklo. Přešel jsem do stejné práce na místo, kde šéfoval muž. Bylo to cajk. Muže odvolali, dosadili jiného, který vládu předal své zástupkyni, ženě (jiné než té první), a znovu začalo peklo.

Pohlaví, pane, není zárukou ničeho.

0 0
možnosti

Tak, tak a ženskou nadvládu začneme tím, že obviníme kdejakého muže z násilí a zakážeme všechno, co se nám jen trochu znelíbí. Jsme přece takové citové, rozumu nedbajíce.

1 0
možnosti

když už jsem se odhodlal kliknout na váš článek, čekal jsem poměrně detailní rozbor s nějakou myšlenkou. odbytím v podobném duchu jste se už kompletně zdegradoval na posměchu hodného člověka.

2 0
možnosti

na počátku udělala žena(Eva) první rozhodnutí, nechala se ukecat Hadem a přemluvila muže, aby okusili ze stromu poznání, Pán je za to vyhnal z Ráje a přikázal(!), že "žena bude pod jhem muže svého", z toho jednoznačně vyplývá, že žena by neměla nikdy rozhodovat - dá se ukecat a rozhoduje špatně

0 0
možnosti
Foto

Ale nezapomeňte, že v Ráji musela být strašná nuda.

Jak praví studentská píseň:

"Adam s Evou v ráji žili, ale šťastni tam nebyli.

Ona neznala módní róby, on nechodil do hospody."

Kdyby odolala chuti na jablko, tak bychom se tu teď nebavili. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Píše zde články interpretující aktuální dění prostřednictvím přírodních zákonů.

Buduje Místo v srdci pro duchovní rozvoj nejen prostřednictvím Pobytů ve tmě. Více na: www.MistovSrdci.cz

Pro ty, kteří hledají odpověď na otázku "Co je smyslem života" chtějí žít naplněný život ve všech oblastech píše knihy, dělá kurzy. Více na: www.VladimirBohm.cz