Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu, že příznivcům vůdce firmostátu a vlády nezbývá nic jiného než si vytáhnout persónu a podrobit zdrcující kritice každý zkroucený vlas. Už dávno jim nejde o diskuzi o názory, pluralitu, ověřování faktů, prostě o to čím je demokracie. Už dávno nejde o svobodný střet názorů, ale o velmi hloupé pomlouvání, očerňování, lhaní a nenávist. Pak takto postižení, zasažení vůdcovou propagandou, členové sekty, zírají na OVM a téma je nezajímá, dokonce zbabělci, kteří se bojí názorového střetu (proč asi) jsou oslavováni jako hrdinové. Mnoho Čechů má v sobě malého komouše, podrazáka a závistivce, takového škodíka a popichovače, dělá mu dobře když druhý zakopne a může ho navíc pomluvit. Klidně nechají shořet vlastní dům, hlavně když zároveň shoří i sousedův, cítí se pak jako vítěz, že ani jedna rodina nemá střechu nad hlavou ho nezajímá, stejné je to i s vnímáním situace v Česku, je jim putna nějaká krize a jak to vláda nezvládá, hlavní je pomluvit Kalouska, ježíš to je tak přízemní a maloměstské až to brní. Dobré na tom je, že mladší generace již takto postižená není a tak těchto postižených je stále méně a i když více křičí, tak věřím, že jejich doba skončila.

3 2
možnosti
Foto

J50o42s80e94f 71B62á32r49t27a

12. 7. 2020 19:17

Když do OVM přestanou chodit koaliční politici, tak ten pořad zkrachuje.

1 0
možnosti

Jak by mohl protěžovaný pořad zkrachovat ? Pokud na trhu není o nějaký výrobek zájem tak na to musí producent reagovat. V politice - a tím i v naší střediskové televizi - je vše jinak.

0 0
možnosti

Tož na VPT se nedívám, natož na pořad OVM, ale zmíněná TI v čele s DO mě zaujala. Mám totiž někde páně Ondráčkův plamenný projev na demonstraci k odvolání ministra Pospíšila (28.6.2012). No a předevčírem jsem měl možnost sledovat video s neméně plameným projevem pana Pospíšila v EU, kde děkoval za rezoluci proti AB. nějak mě ani jeden z těchto proslovů nenadchl a ten druhý je spíše k pláči nad neschopností opozice.:-/

2 0
možnosti

Já se dnes koukal a oba měli nové téma - Pavel Zeman. Ještě nedávno pro oba záruka demokracie v republice - dnes zbabělá osoba. Navíc vyjádření pana Kalouska o Pirátech dává tušit jak zajímavý volební rok nás čeká. Vámi zmiňovaná neschopnost opozice zřejmě reaguje na letošní bohaté srážky a bobtná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 34,64
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik