Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Divím se, že je ještě někdo takový masochista a OVM sleduje, promarneny (slušně řečeno) čas.

1 0
možnosti

Donuti jste mě se na OVM podívat. Píšete: "pan Ondračka hodnotil skládání rozpočtu a jednostrannost čišela z každé věty". Pan Ondračka byl tentokrát výjimečně věcný a uváděl fakta, případně co se mu na té které části konkrétně nelíbí. Co je na tom špatně.

Paní Dostálová nemohla, O.K. MMR je od roku 2014 pod ministrem (minisryní) z hnutí AMO, nahradit paní ministryni v technické debatě nemůže být problém.

Pokud jde o politickou debatu, hnutí ANO má 78 poslanců, z toho jistou část v hospodářském výboru - např. pana Ferance, Kolomazníka, Nachera, Bláhu nebo Juříčka.

Očekávám od vás, pane Ostrý, rozbor, proč hnutí ANO jako nejsilnější (a reálně jediná) vládní strana tutto debatu nechalo být, odmítla občanům ČR i svým voličům vysvětlit (vysvětlovat) proč a jak nakládá s prostředky vybranými z jejich daní.

Takže pokud debata vypadala, jak vypadala, viníkem není pan Ondračka nebo Moravec, ale hnutí pana Babiše, které na občany kašle.

5 1
možnosti

pani Dostalova neni v debatach zrovna nejzdatnejsi, a proto, i kdyz mela pozvani, nedorazila s nejakou vymluvou

ale je jasny, ze za to muze Kalousek...

3 0
možnosti
Foto

Jak jinak. Neúspěšný kandidát za hnutí ANO, který věřil, že uspěje a tak se vzdal teplého pašalíku a dopadl jak sedláci U Chlumce.;-DRvRvRv

4 2
možnosti

A58l40e17š 38N17o31v37á97k

12. 7. 2020 18:43

Bývaly časy, kdy o prázdninách Moravec svůj pořad pozastavil. Škoda, že tu tradici zrušil :-)

9 0
možnosti

škoda, že jen o prázdninách....

12 0
možnosti

Za Dostálovou mohla snad vládnoucí sekta vyslat jiného odborníka kterých má jistě bezpočet...neudělala to a Kalousek ani Moravec za to tentokrát nemohou.

11 6
možnosti
Foto

Mám dojem, že mnozí lidé si vyváženost představují tak, že pokud třeba odvysíláte pořad o Koperníkovi a Kepplerovi, musíte dát stejný prostor i lidem, co tvrdí, že země je placatá.

Řekněme si na rovinu - paní ministryně Dostálová dnes do pořadu OVM nepřišla jednoduše proto, že se bála nepříjemných otázek. (Předtím už svoji účast už od května stále odkládala, teď se vymluvila na zdravotní indispozici.) Je možné, že jí účast v tomto pořadu nedoporučilo PR oddělení hnutí ANO.

Vládní garnitura se zřejmě pokouší ČT pod různými záminkami ovládnout. Nejraději by z ní udělali státní servilní televizi jakou mají v Rusku. Potom by redaktoři ČT mohli hovořit jen o úspěších vlády a klást jenom otázky typu. "Pane premiére, jak to děláte, že jste pořád tak skvělý."

12 10
možnosti
Foto

Ano, až na to, že dnes je ovládána někým jiným... Což je evidentní, zejména v pořadu OVM. ;-D

6 6
možnosti

P85e23t98r 38B26u71r10i92a96n

12. 7. 2020 16:24

Tak trochu jsem nepochopil, co vlastně komu vyčítáte.

Z celého blogu jsem vytušil jen to, že ministryně Dostálová se nedostavila a může za to Kalousek, tedy nic nového pod sluncem.

13 6
možnosti

Tak to si ho zkuste přečíst znovu, třeba pochopíte o čem je. Ale třeba ne.

5 0
možnosti

Osobně si objektivitu a vyváženost představuji - Sejdou se znalí lidé a produkují své protichůdné názory. Jsou schopni argumentovat oponentům fakty ...

Ministryně Dostálová, byla zvána 6x, od 05/2020. Termíny se ji podřizovaly, až se jí nakonec podařilo ochořet. Motto celé diskuse bylo, že dluh nutný je, nicméně jak jej efektivně využít ? Jeden besedník poukazuje na nefunkčnost ministerstva - další na chaotismus vlády a drzý zástupce CK dokonce říká, že ve využití "Státních voucherů" voucherů do lázní.- Panuje nepředstavitelný zmatek ! Dokonce si dovoluje jmenovat konkrétní zařízení ... !

Já v tom mám jasno ! Opět spiknutí proti naší Vládě, Kalousek, Ondráčka a zejména Moravec to vede ! Pryč s nimi a celým pořadem ... :-)

10 3
možnosti

(Ad Buček, 15:57)

Hlavně umlčte ty, kteří pořádají kampááň! (v politice věc nejběžnější). Umlčte kritiky, přestaňte argumentovat. Zírejte s blaženým úsměvem na vládu, vypoštějící z úst nesmysly.

3 3
možnosti
Foto

Z mého pohledu je požadovaná vyváženost škodlivá. Vyváženost má možná opodstatnění ve zpravodajství ale v publicistických pořadech? Tam to působí jako slon v porcelánu a k ničemu to nevede. Příklad:

Opozice : " pane ministře vaše vláda nic nedělá"

Ministr " naše vláda pracuje kvalitně "

A tak pořád dokola. Bude to vyvážené, každý řekl svůj názor a divák usne nudou.

8 3
možnosti
Foto

Pletete si vyváženost s politickým marketingem.

Vyváženost je o informacích, nikoli o plkání. ;-)

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS