Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jojo, přesně tak to je.. Hledání zrnek písku v lánech polí.. Raději to nechávám už náhodě, ale baky to není jednoduché... Ty slušné a pracovité sedí doma,v práci. Ven chodí maximálně se psem, ale takové zase jen tak na ulici neoslovuji, připadlo by mi to úchylné. Z principu toho o sobě nejvíc odhalujeme při nakupování, takže nějaký supermarket by měl být na seznamování teoreticky ráj, ale tam se zase člověk soustředí na jiné věci a tak nějak to ostatní potlačuje.

0 0
možnosti
ZH

;-D

Je mi 57, bydlím u maminky a ... ženskou doma už nechci. :-)

1 0
možnosti
MB

Kamarádka měla za sebou rozchod, večer, když jsem poslala do postele děti i manžela, jsme si sedly k seznamce. První třídění bylo podobné, jeden divnější a zoufalejší profil za druhým. Přeslazená až podezřelá romantika, předvádějící se drsňáci, pravopisné chyby (nejsem v tomhle nějak puntičkářská, taky už si toho ze školy pamatuju málo, ale "já vým" si mohl někde ověřit), přál bych si najít ženu s domkem, kam bych se mohl přistěhovat. Na první pokus nikoho nevybrala. 1-2 by stáli za odepsání, ale chtěli ženy jiného věku. Približně cituji: "Je mi 40. Nechci ženu nad 30, protože se bude chtít vdát a bude chtít děti a já si chci s partnerkou nejdřív několik let užívat bez starostí."

Jak jsme tam tak seděli, zkusila jsem to taky. Protože jsem byla už roky šťastně vdaná, mohla jsem si dovolit být vybíravější. Vzdělání? Vysokoškolské. Výška? Nad 180, aby byl vyšší než já. Nekuřák. Abstinent... Našlo mi to jednoho jediného muže z celé ČR. Málem jsem spadla ze židle, byl to místní podivín a m*gor, který miluje jen své psy a kterého bych v parku obešla obloukem ;-D Jsem taky divná nebo se on vylepšil? :-)

P.S. Kamarádka si nakonec jednoho našla. Byl skvělý, rozumněli si, měli podobné názory, do budoucnosti stejné plány, lepšího bych ji těžko doporučila. Jen když se začali scházet, vůbec to mezi nimi nezajiskřilo. Bylo to jako jít na procházku s bratrem.

Možná budete muset políbit spoustu žab, než si najdete prince :-)

0 0
možnosti
Foto

;-);-);-) tady už určitě nikdy hledat nebudu...a prince take ne ---díky za příběh...V

0 0
možnosti
Foto

To je poťapaného lidu8-o;-( Úchyl na úchylu, fakt že jo;-DR^

0 0
možnosti

To je tedy nářez! Ale je dobré vědět...

Robinson běžící s miskou ovoce...to mě doslova rozbilo:-))) Ta představivost je zábavná:-)))

Dík, snad za veselo, ikdyž...jak se to vezme.

1 0
možnosti
Foto

některé vzkazy bohužel prezentovat nemohu,....fotografie autorů již vůbec ne...ale byla by to ještě větší legrace .))) :-P

3 0
možnosti
LT

L92u15d47ě97k 55T14o23n51d66r

13. 7. 2020 10:00

Ježišmarjá! A napsal i někdo normální ?

0 0
možnosti
Foto

ano, samozřejmě...toto je skutečně výběr perel...a pár jich přidám příště....muži jsou fajn, jen prostě online svět je trochu jiný... 8-o

2 0
možnosti
ES

Slova. Slova.Slova. To muži umějí.R^:-)

0 0
možnosti
MB

Jak který :-) Když jezdil manžel na ozdravné pobyty, psala jsem mu každý den dopis a druhá obálka byla plná obrázků od dětí. On nám poslal dva pohledy s "Mám se dobře. Těším se na Vás."

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1998x
S neutuchající láskou k životu a situacím, které přináší, zírám na tento svět a zapisuji příběhy, které se staly mně nebo mým přátelům. Miluju život, radost a kreativitu. Po mnoha povoláních, která byla vždy mou láskou /historička umění, novinářka, reportérka, kojící matka, majitelka alternativního centra, stavitelka přírodního domu..../ jsem se odstěhovala do divočiny za Brnem, kde píšu tyto řádky za štěkotu lišek a vytí šakalů. Přátelím se s divokými zvířaty a nekonečně obdivuji přírodu a harmonii v ní. Ukazujeme cesty, jak stavět jednoduché přírodní domovy a šťastně žít v zahradách. 

Vydané e-booky:

"Pelíšky aneb Příběh domečku u lesa"  o cestě z města a stavbě přírodního domu/

"Příběh lišky z Pelíšků" je unikátní video-kniha příběhů zachráněné liščí rodiny a přátelství s divokými zvířaty

https://www.pelisky.org/shop .

Další budou "Vzpomínky na zlaté devadesátky". 

 

 

e mail: bernardi.renata@seznam.cz

 

Seznam rubrik