Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Smutné - po letech jsem se vrátil domů a vidím, že na Frontě už zbyli pouze ti, kteří si hrají na rádobyintelektuály a snaží se o angažované texty.

Ti co psávali výživné příspěvky jsou už doživotně zabanovaní, že je tady nikde nevidím ?

Kde jsou ti Větvové a spol, kteří tady před lety psali zajímavé blogy ?

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Ladik je tuším v Bulharsku.

0 0
možnosti
Foto

Zase velmi výživná diskuze.:-) Jen se mi zdá, že všem těm "znalcům" hudby uniká podstata článku.

5 1
možnosti

Ortel? Podobné vlastenectví vnímám u komunistů a okamurovců! Čím to?

2 3
možnosti
Foto

Dobrý den, na hraně není pan Braun, ale všichni obhájci Heil Hitler. Nejen na hraně diskuterske, ale i na hraně zákona. Pozor aby neprepadli.

0 3
možnosti
PB

Pane Martine Braune, nechte toho, začínáte být na hraně. Poučujete jiné o psaní velkých písmen a sám napíšete rytíř smil, anebo název písničky Nohavici jako spartakiáda. Buď se těm lidem omluvte, nebo z diskuze vypadněte.

Ač sám píšete články o svébytnosti a dějinném právu Židů na respekt a uznání, český národ odbydete hláškou, že nikdy nic nedokázal. To celé pak přikryjete impotentní mantrou o nacionalismu místo vlastenectví. Tohle je trochu primitivní a tak trochu odporné, že?

Pane Martine Braune, s každým blogerem bych se rád naživo potkal, i s Hornerem, ale z vás je mi šoufl už jen po jedničkách a nulách už teď.

1 1
možnosti
Foto

Pane Buriáne, jste sprostý lhář. Nikde jsem nenapsal, že český národ nic nedokázal. Takže znovu...jste lhář. Nikomu se omlouvat nebudu a ani z této diskuse nevypadnu. Víte proč, protože vy nemáte ani tu minimální pozici, abyste mě k tomu donutil. A jsem velice potěšen, že je vám ze mně šoufl. To znamená že ve všem co píši, mám naprostou pravdu. Název písničky spartakiáda není vlastním jménem, tudíž není důvod jej psát velkým písmenem, protože není ani první ve větě. Jen se snažíte kopírovat poznámku pana Doutnáče. Bohužel jste naletěl. No a rytíř Smil? Ano tam jsem se přepsal. To přiznávám, ovšem neudělal jsem to naschvál nebo veden drzostí a arogancí jako to dělá u jmen právě pan Doutnáč. Takže víte co? Že? Určitě víte.

1 0
možnosti
JD

ježíš :-) a co má být ?? .. pořád lepší než "umělec" banga .. něco tak nechutného a nenávistného k ženám jsem snad nikdy neslyšel .. a to je preferováno :-/

3 6
možnosti
Foto

Pane Doutnáči, předně...jména se píší s velkými písmeny, tedy Banga, nikoliv banga. A co se týče, v textech Radka Bangy žádná nenávist není. Máte zřejmě na mysli jediný text, který byl parodií na americký rap, což je obecně velice dobře známý fakt. Doporučuji vám seznámit se s texty Jaromíra Vrchlického, například rytíř smil, a to je klasik o kterém se děti učí ve škole. A pokud tak daleko váš zájem nesahá, pak doporučuji Jarka Nohavicu a jeho píseň spartakiáda. Pak se můžeme pobavit o nenávisti k ženám.

0 2
možnosti
Foto

Ortel je často srovnáván s Danielem Landou či Karlem Krylem. Nebudeme se bavit o hudební stránce, protože v případě Ortelu není o čem hovořit. Hudba se nedostavila. A texty? Srovnejte poetiku Kryla, kdy on s rodným jazykem pracoval tak úžasným způsobem, až to bralo dech. Srovnejme si údernost textů Daniela Landy. Ano, mnohdy s ním nemusíme souhlasit. Ale je možné věřit upřímnosti jeho slov. Zatímco Ortel pouze skládá slova tak, aby se rýmovala.

5 0
možnosti
MV

Aby se rymovala a byla snadno pochopitelná pro cílovou skupinu kapely

3 1
možnosti
DV

D66a86v14i38d 26V94l80k

11. 7. 2020 19:30

Díky Filipe řekl jsi nahlas , že lejno smrdíR^

6 1
možnosti
Foto

Díky Davide... Ano, a můžeme mu říkat, třeba růže, nebo jitrnicka, bude to stejne;-D

3 1
možnosti
MV

Je to takovej nácíček, kterej by nejradši na pódium vyjel na koni z Blaniku... Občasné rozhovory s ním a s jeho fanoušky potvrzuji to, co jsi vtipně popsal v blogu, Filipe

12 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik