Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A74l27e89š 78N33o55v39á82k

12. 7. 2020 18:40

Rozhodně dobré téma pro mediální okurkovou sezónu.

0 0
možnosti

Jak jinak se můžou opoziční poslanci dostatečně vyžvanit, když na nic nemají žádné řešení ? U takové nemoci se můžou dosytosti vyžvanit !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Covid 19 se "chytil". Teď se budou "ohniska" variabilně přesouvat dle "potřeby". Už se toho nezbavíme - to byl účel, krom jiného....

1 0
možnosti

Řeči se mluví a chléb se jí, kdy opozice, konkrétně pan poslanec Svoboda upozornila ministra na problém s covidem? Od kdy byl nouzový stav? Co se říkalo, že je základem boje s covidem - testování?? A testuje se dostatečně v Karviné dnes? Dovídají se testovaní výsledky včas? Ne a ne, tak co tu vlastně ministr více než čtvrt roku dělal? Kšefty s rouškami?? Jeďte dnes na dovolenou do penzionu, kde jsou s Vámi lidé ze severní moravy, budete se ptát jestli jsou z Karviné? Trapné řeči jestli problém má řešit hygiena, nebo vláda, problém nevyřeší, a mimochodem odpovědnost za chod státu má vláda, takže dotazy co vlastně dělá, jsou zcela na místě.

1 1
možnosti

Spisek jsem ani nečetl. Pobavil mě již jen titulek. To sedí. R^;-D

2 0
možnosti

Politik a umělec (ve smyslu bavič nebo zpěvák) žije jen když je pravidelně v médiích - před objektivy. Opozice chce být pravidelně vidět, do debaty zamíchají leccos a i když je to celé zbytečné a trapné divadlo - hlavní cíl dostat se na obrazovky to splní.

1 0
možnosti

tak ne každý má svůj pořad Čau lidi .

0 0
možnosti

A divíte se? Opozice párkrát za volební období upozorní na něco skutečně podstatného, co by si zasloužilo změnit a jinak by neměla nic na práci. Proto jsou 90 % její práce jen mlácení prázdné slámy, dělání z komára velblouda a úporná kritika všeho a za každou cenu.

1 0
možnosti
Foto

Řešení lokálních epidemií je v gesci místních hygieniků, ať už jsou způsobeny jakýmkoliv agens. Opravdu nechápu, proč žádat řešení po poslancích nebo vládě (tedy laicích tak jako tak odkázaných na mínění odborníků a informace od lokálních hygieniků). I když ti poslanci se do toho cpou sami s vidinou dalších nasbíraných bodů (které ovšem u rozumě uvažujících voličů spíše ztrácejí).

7 0
možnosti

KHS spada do gesce MZd. OKD je statni firma, za kterou odpovida Schillerova a Havlicek.

Evidentne v te oblasti vse selhalo, takze je logicke, ze se pta Snemovna ministra zdravotnictvi a vlady, jak je to mozne.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS