Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... za šalinářem na sedle madam, cca 40 jařin, mobil na uchu a řvala do teho jak jede z gyndy, jak cestou pokoupí a za chvilu je doma. Druhou stranu evidentně zajímalo jako dopadla u felčara, tak to přes mobil začala rozebírat. Když sa dostala do fáze "poněkud intimnější", ztišila hlas a v ten moment sa zapojil šalinář a zařval : "tak to teda nééé,- ste to utnula v tem nejlepším,- CO VÁM TAM TEDA NAŠEL ?!?"

...... ten cirkus, kerej následoval, si nedokážete představit;-D!R^

7 0
možnosti
DP

No, tipla bych si, že od bezďáka se dá chytit spíš nějaká ta breberka, v horším případě tubera. Tak blízko, aby se dala chytit kapavka nebo syfillis by se nikdo se zdravým čichem asi nepřiblížil. Jestli si ta paní spíš nehledala alibi pro nějakou již chycenou nemoc.:-)

1 0
možnosti
PH

Víte, že mě to taky napadalo - s tím alibi. Někdy má poslední přání i vedlejší účinky. Zase na druhou stranu, jestli mě ta ženská nebalila? Možná jde o novou taktiku - "Nechci dostat syfilis, a vy vypadáte tak slušně!"

0 0
možnosti
Foto

;-DR^ Perfektně jste mi dneska naznačil, jak jednat s nadávajícím člověkem. Nenechat se vytočit a s úsměvem mu dát za pravdu, popřípadě mu ještě popřát hezký den. Na to přání hezkého dne začínám být alergická. Čeho je moc, toho je příliš. Hezký den mi přeje kdekdo, i ten, kterému je můj den úplně putna anebo mi přeje všechno špatné.

0 0
možnosti
PH

Je pravda, že hezký den je dneska synonymum pro: abych šel někam. Takže odpověď, Vy taky (nikoli "Vám taky") je zcela na místě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik