Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J94a38n 22R42á44ž

9. 7. 2020 15:18

Nemám a ani jsem nikdy neměl nic proti homosexuálům, ale velice se mi nelíbí, jaký velký prostor pro zcela zbytečnou sebeprezentaci LBGT komunity její aktivisté, zejména ve sdělovacích prostředcích dostávají. Většině jak heterosexuální majority, tak i podle mých zkušeností i většině homosexuálů se to nelíbí. Jsem také přesvědčen že bezproblémovému soužití heterosexuálů a homosexuálů zejména provokativní exhibice LGBT škodí.

PS. Homosexualita není ani psychická porucha, ani tělesné postižení, ale jde jen a pouze sexuální abnormalitu, která nikomu nebrání normálnímu zařazení do společnosti. Všechny aktivity, které se snaží upoutat pozornost ke komunitě homosexuálů podpořené zcela vymyšlenými bajkami o nějakém jejich společenském znevýhodnění, jsou stejně kontraproduktivní, jako snahy o zařazení homosexuálního partnerství do zcela stejného právního postavení, jako má partnerství muže a ženy.

3 1
možnosti
BG

Nemám a nikdy jsem nic neměl proti heterosexuálům, koneckonců dva mě vychovali a jsem za ně rád. :-) Ale velice se mi nelíbí postup aktivistů, kteří mají snahu lidi s neheterosexuální orientací omezit nebo jim něco zakázat či nepovolit.

Dle mých zkušeností se stejnopohlavním manželstvím heterosexuálové a homosexuálové problém nemají.

O tom, co homosexualita z lékařského hlediska je, se už vedly odborné debaty, takže Vaše dojmy, za co ji považujete Vy, komentovat nebudu. Jen dodám, že to, co se v přírodě vyskytuje v menším množství nebo měřítku, ještě nutně neznamená, že je to špatně. ;-)

0 0
možnosti
BG

Dítě opravdu není houska v krámě neho hadr na podlahu, aby se k němu dospělí chovali tak špatně. Za poslední týden vyšlo jen na tomto portálu asi 10 článků o tom, jak se rodiče chovali je svým dětem. Jeden otčím, jak jsme se dozvěděli, svěřené dítě i zabil a pak sám po vynesení rozsudku spáchal sebevraždu. Nevšiml jsem si, že byste u těchto článků v diskuzi napsal Vaše oblíbené "dítě není houska na krámě". Z toho i z tohoto Vašeho neobjektivního pamfletu usuzuju, že Vás nezajímají všechny děti, ale jen ty, které vychovávají stejnopohlavní páry.

Pak si taky pletete akci a reakci. Prvotní totiž byla akce heterosexuálů, reakcí na to byly tzv. stonewallské nepokoje. Bavme se tedy o tom, kdo koho napadl jako první a kdo koho na sebe poštvává. Jak se někteří chovají k homosexuálům, nesmí se divit, že se chovají i naopak oni k nim.

Takže Vám úplně může být jedno, že se svým partnerem uzavřu manželství. Mé heterosexuální přátele (mnozí už v manželství a s dětmi) to nijak neohrozí, a jestli se z toho ti ostatní neopupínkují, už mě tak nějak nezajímá. Myslete si, co chcete, stačí, když to bude v zákoně. :-)

PS: je pro Vás docela peklo pořád myslet na to, co homosexuálové chtějí, že? :-D

0 1
možnosti
Foto

J91a17n 74P33e62c64h16a

9. 7. 2020 12:15

Pane Objektivní, vaše argumentace zrůdným otčímem je zcela mimo, protože podobné zrůdy se občas vyskytnou v celé populaci bez ohledu na sexuální orientaci. Slyšel jste např. o Kentlerově experimentu, v rámci něhož se v Západním Berlíně dávaly děti do péče pedofilním pěstounům? A za další, vámi zmiňované Stonewalské nepokoje probíhaly koncem 60. let minulého století, kdy v Československu byla homosexualita na seznamu nemocí. Opravdu u nás v tomto směru nevidíte posun k lepšímu? A žádné peklo neprožívám, nebojte se. Věřím ve zdravý rozum všech.

3 1
možnosti
MV

LGBT bude pro některé lidi porad strašák a pokud je podle Vás Český rozhlas levicove médium, tak chápu Vaši vyhranenost vůči LGBT. Klidné dny přeju

1 0
možnosti
Foto

Je snad obecně lépe, aby děti vyrůstaly alespoň v rámci homosexuálních svazků, respektive tedy rodin, než byly protahovány systémem sebelépe vedených dětských domovů. Na tom není nic levicového, nebo pravicového, ani konzervativního, ani liberálního.

2 4
možnosti
JR

J52a25n 88R52á87ž

9. 7. 2020 15:29

Dětští psychologové v mnoha zemích, kteří se nebojí veřejné dehonestace ze strany progresivních příznivců "modernity" říkají, že z jejich klinické praxe vyplývá, že děti s vrozenou většinovou sexuální orientací vychovávané v homosexuálním prostředí, jsou jednak velice často frustrovány z neschopnosti projevovat svoji přirozenou sexuální identitu, jako ostatní děti a skoro všechny mají velké problémy se vůbec sexuálně identifikovat.

Homosexuálům by právo k výchově dětí mělo být dáno jen na roveň pěstounské péče a měla by jim při tom uložena povinnost, posílat je od přiměřeného věku k sexuologovi.

2 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik