Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G80e76o71r42g21e 80F34o51x

8. 7. 2020 21:31

"Nakonec Václav IV, kdo to byl? Rozšiřoval vinice, to jo, ale jeho blaničtí rytíři" to jste si popletl se svatým Václavem.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu Georgi, svatý Václav. Zmínil to kardinál Duka při svém projevu z Veleslavína

0 0
možnosti

P89e83t27r 41T90o33m73e98k

8. 7. 2020 19:01

To nejsou žádné dámy ale ............................

0 0
možnosti

Řešením je CZexit.

1 1
možnosti

Pane Zemane. FED nepracuje tak, jak jste to napsal. Za kazdy novy dolar, FED okamzite dostava stanoveny urok. Tedy je to pujcka a u pujcce musi byt dluznik. Proto bude dobre se trochu priucit o americkem bankovnicvi.

0 0
možnosti
Foto

Je naprosto fascinující, s jak nulovými znalostmi máte potřebu "mít názor" ;-D. Z toho, jak nesmyslně popisujete, jak funguje ECB, je vidět, že nemáte ponětí ani o tom, jak ECB funguje z hlediska "politické" správy, ale dokonce ani o tom, jak reálně funguje bankovnictví.

U fungování EU jako takové je to naprosto stejné, nula. ;-D

Teorie založená na výmyslech je nesmysl.

Abych nebyl úplně nekontruktivní, tak alespoň odkaz na základy o ECB: https://cs.wikipedia.org/wiki/Evropsk%C3%A1_centr%C3%A1ln%C3%AD_banka

2 1
možnosti

J86a16n 34R79á33ž

8. 7. 2020 12:21

No a jak už to mám bývalo v historii Evropy častěji, po letech, kdy aktivity Německa byly pro Evropany přínosem, nastala etapa, kdy aktivity Německa jsou opět podnětem k destrukci Evropy.

Jedna Němka, Kateřina Veliká, vytvořila na Ruské impérium ovládající východ Evropy tak dnes další Němka "Angela Veliká" vytvoří na západě to, co se nepovedlo jejím kancléřským předchůdcům, Německé impérium ovládající západ Evropy.

Jak se rozdají karty na Balkáně, bude opět záležet na Turecku s Ruskem a jak ve střední Evropě bude záležet na síle V4 + Rakousko a Slovinsko.

4 1
možnosti
Foto

Situace po koronaviru dodala EU skvělou příležitost dostat členské státy EU do totální závislosti, kdy už pro ně bude těžké odmítat cokoli. Takže dojde na ty větráky a související věci se zelenými dýly a dojde také konečně na to "spravedlivé přerozdělení migrantů", jak prohlašuje pan Weber, původní figura na obsazení postu předsedy EK. Ve spolupráci s podrazáckými europoslanci dostanou konečně ČR do role poslušného vazala, který bude poslouchat na slovo i za cenu vlastního sebezničení.

12 1
možnosti

Když vidím, kam ta šílená ženská, co teď vede EK, přivedla Bundeswehr, říkám si, že už to nemůže dlouho trvat.

5 1
možnosti

Dámy.... no... :-/ Ty dámy by se měly odhodit košťata, na kterých přilétly a nechat vyfotit s lopatou, protože právě kopou hrob EU. Což není úplně k zahození.

1 0
možnosti

No, to je příspěvek k tématu, nicméně odpovídá vaším intelektuálním schopnostem. :-/

2 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik