Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Koho si Poláci zvolí, toho budou mít a nám nepřísluší jim do toho kafrat !

;-D

0 0
možnosti

Zajímalo by mě, co na těsný výsledek voleb říká náš "politolog" Josef Havránek, který níže v diskusi tvrdil:

"A proč by ta jejich ČT měla zrovna o Polsku informovat objektivně? Podle těch pohádkářů jsou prý šance obou kandidátů vyrovnané. To je ale zvláštní, že pro sázkové kanceláře, kterým nejde o politikaření ale "jen" o prachy, je jednoznačným favoritem Duda.":-P

0 0
možnosti
MV

Omlouvám se,měla to být ODS.

0 0
možnosti
MV

často sleduji polskou TV a tak jak straní naše TV Topce a ODA tak stejně(i více) straní a preferuje A.Dudu-vidím to tak 1:10 ve prospěch Dudy

0 0
možnosti

Stejné odstřižení parlamentu jako Orbán předvedl i socialista a eurohujer Sánchez ve Španělsku. O tom u nás neštěknul ani pes, natož Jourová.

2 0
možnosti
JR

J93a90n 12R30á41ž

8. 7. 2020 13:30

Považuji za normální, když dvě nejsledovanější TV kreslí obraz některého z prezidentských kandidátů i rozporuplně. Důležité je, aby to bylo jasné a občané si tak mohli sami vybrat, který obraz kandidáta vykreslený tou, či onou TV je jim bližší. V USA je to obdobné a také je dobré , že všichni ví o CNN, že bude vždy stranit kandidátovi Demokratů a o Fox News, že strání kandidátovi republikánů a berou s nadhledem, že jedna o druhé tvrdí jak je neobjektivní. Jen u nás v tom máme s objektivitou poněkud "guláš", protože jak se ukazuje, ČT v šíření informací zaručujících skutečnou objektivitu, dostala konkurenci v Prima CNN. A tak našinec, kterému "objektivní" jednostrannost vadí, musí hledat konkurenční "neobjektivní" informace jen na internetu.

PS. Zpravodajství TV Barrandov je fakt "žumpa" a TV NOVA ...... je prostě TV NOVA, což dál nekomentuji, i když uznávám, že na Borhyovou s Korantengem je hezký pohled. .

1 3
možnosti
AN

A76l70e60š 54N87o42v19á83k

8. 7. 2020 12:42

off topic, jde o objektivitu ČT...

Atlanta 4.-5.7. 2020

Podobně jako v Seattlu postavili do ulic v okolí betonové zátarasy, vše posprejovali a začali „vládnout“. Podle toho, co následovalo, spočívalo jejich vládnutí hlavně v buzerování kolemj(e)doucích a okrádání. Celková bilance je dle policie 11 případů střelby, která si vyžádala 31 obětí, z toho 26 raněných a 5 mrtvých. Mezi obětmi je i osmiletá Secoreia Turner. Viděli jsme to v ČT?

5 1
možnosti
JZ

Ano, v blogu jde o objektivitu ČT.

Ve věci polských prezidentských voleb nás informovala o dvou věcech.

Že TVN otevřeně podporuje Dudu. Že Duda tvrdí, že TVN podporuje Trzaskowského (ve skutečnosti Duda řekl, že je TVN Trzaskowského soukromá stanice).

Pořád nevím, kde vidí autor blogu problém.

3 0
možnosti
EH

Média mají vždycky jasno, který kandidát je správný a který špatná volba. A dělají vše proto, aby tomu správňákovi pomohli vyhrát. Je ostudou, že jím to trpí jak veřejnost, tak vládní orgány, které mají dohlížet na nezávislost. Jenže kdo by to řešil, když se trefí do vkusu poloviny diváků?

3 0
možnosti
JR

J39a79n 88R56á28ž

8. 7. 2020 13:37

Skutečně nezávislá a skutečně nestranná TV je naprostá utopie. Teze o nezávislosti, či objektivitě vysílání té, či oné stanice, je udržovaná těmi, jejichž názory v jejím vysílání převažují.

2 0
možnosti
MM

Nejsem takový expert přes sdělovací prostředky jako třeba pan Havránek a tak by mě zajímalo na čí objednávku je to jen taková docela podařená taškařice.

0 0
možnosti
AN

A15l77e34š 35N24o10v49á26k

8. 7. 2020 10:24

pamatujete si, že Jiří Drahoš odmítl před druhým kolem 2018 televizní debatu na Nově a na Barrandově? :-)

6 0
možnosti
ZZ

Tam chtěli, aby si sundal brýle s nápovědou !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články