Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P91a91v51e11l 51D95u64d66r

10. 7. 2020 11:54

Říkají tomu radikalizace, ale je to jen uplatňování práva šaría, které říká, že za kritiku islámu je trest smrti.

1 0
možnosti

P55a74v76e63l 13D86u27d11r

9. 7. 2020 20:22

To je pro ně typické, z pachatelů dělají oběti. A ženy znásilňují proto, že jsou evropsky oblečené, pro ně ovšem vyzývavě.

2 0
možnosti

Ta část zprávy mi připomíná situaci před druhou válkou, kdy si také mysleli, že když nebudou nacisty dráždit, nakonec to dobře dopadne. Ha, výsledkem byl pravý opak... :-/ Zkrátka, kdo má v programu nenávist a násilí, vždy si nakonec najde cestu k jeho uplatnění.

11 0
možnosti
Foto

Je mi s podivem, že absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. Odborný garant komise pro Průmysl a obchod hnutí Trikolóra a místopředseda pražské organizace nechápe tak prostou a zcela univerzálně platnou skutečnost, že jednou z příčin radikalizace jakékoli minority jsou projevy paušální kritiky a nenávisti ze strany majority. Jinými slovy, pokud jsou příslušníci nějakého etnika, náboženství či jiné skupiny napadáni za skutky, které páchají radikálové, se kterými ostatní kromě výše uvedeného nemají nic společného, je to nejlepší cesta k tomu, aby se počali radikalizovat. Nenávist plodí zase jenom nenávist.

Nevím, jestli to opravdu nechápete, nebo to jen tak děláte, ale platí-li první možnost, řekněte vašemu šéfovi, aby vám zaplatil pár lekcí psychologie a sociologie, platí-li druhá, nedělejte ze sebe hlupáka.

1 8
možnosti

Máte stejný metr například i na nacisty?

A ano, nenávist plodí nenávist. Učení islámu nenávistí přetéká. Takže čemu se divíte?

9 0
možnosti

Já to vnímám jinak. Např. je chyba, čehož se dopustilo i "velmi přející" Švédsko, ale i třeba Francie, umísťovat migranty do zvláštních obyt. domů nebo je nechávat příliš kumulované v jedné škole (někdy se toho dopouštíme my u Romů) - zčásti to nepříznivě ovlivní šanci jejich příznivějšího začlenění do širší společnosti. Tragické ale je, že i třetí generace původ. muslim. migrantů ve vysp. zemích se zčásti absolutně odmítá ztotožnit např. s ústavou a zákony, hrají dvojí hru - Němci o tom natočili dokument. Je na místě diskuse o celoevrop. pravidlech: řídit migraci z ekonomic.důvodů, aby byla spravedlivá a únosná, důsledně vyžadovat akceptování zákonů daných zemí, jež daly migrantům šanci, ev. zvolit vyhoštění (např. švýcar. soudy rozhodují někdy o těchto případech).

4 9
možnosti

Co Vám brání tuto chybu, podle Vás, napravit? Nejléle tím, že se s podobně smýšlejícíma nastěhujete do těsného sousedství a komunitám můžete ukazovat příkladné a hezké soužití. Dejte vědět jak se vede.;-)

PS: Na našem sídlišti byla jedna jediná rodina a jsme od takových pokusů všichni vyléčeni.

Jo na obohacení vlastně došlo, když tak mohou bezpracně žít oni tak to zkouší i několik mladejch ze zatím většinové společnosti také;-(

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS