Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JA

J53i70ř81í 52A56l93e65x30a

7. 7. 2020 22:29

Nojo. Průšvih je, že se Česko nemusí omlouvat za Vašeho presidenta a premiéra, takto protičeské a protievropské živly. ;-€Rv

0 0
možnosti
OU
JP

J27i72r39i 56P36r94a89j27z

7. 7. 2020 21:07

Navrhuji zrušit evropskou komisi komplet. To je největší zlo Evropské unie.

3 5
možnosti
IK

Zchlad`te žáhu a nepřehánějte nebo si dejte sprchu v tomhle letním období.

Von der Leyen na volebním sloganu za Bezpečné Chorvatsko podpořila politiky ze své strany a je na videu vidět - podržte se - celé 2 sekundy. Na jednu stranu by přece členům Komise měl být umožněn i aktivní politický život. Jistě nebylo správné, aby do videa byla promítaná její funkce, ale její oficiální titul byl doplněn už z chorvatské strany. Nemyslím si, že reklama volby natolik ovlivnila, že strana p. Plenkoviče proto vyhrála, ale prostě proto, že měla nejvíc příznivců a protože je to umírněná strana středu, kdežto zde kvičí hlavně budˇ krajní levice nebo extremní pravice. Reklama vznikla za téměř nulové náklady, takže dań. poplatníkovikovi žádná újma nevznikla. Tolik se toho tedy nestalo.

5 6
možnosti
OU
JS

Von der Leyen neni jenom nekompetentni. Je vyslovene nebezpecna. Jeji posledni vyrok : "Lide se MUSI pripravit na zasadni zmeny ve zpusobu zivota, aby bylo mozne uskutecnit plan bezuhlikove Evropy do r. 2030."

13 2
možnosti
Foto

Je jediná šance, jak se této vizi budoucnosti vyhnout. Nedožít se ji. Třeba díky udušení.

2 2
možnosti
VB

Ursula se neměla do voleb motat. Tečka.

Jenom by mě zajímalo, jestli stejně usilovně tepete vměšování amerického osla nebo Putina.

4 2
možnosti
JN

Těm ovšem na rozdíl od Ursuly žádný kodex něco takového nezakazuje. A také tito ani jiní politici když někoho podpoří, tak netvrdí, že tak činí jako soukromé osoby.

2 0
možnosti
JM

Jaký rozdíl, u nás se nikdo za nic neomlouvá.;-D

3 1
možnosti
ZD

Náš premiér se opakovaně omlouval za příkoří, které vyhlásila vláda v souvislosti s pandemií i za chyby, které se v té úvodní fázi staly. Nebo jste selektivně neslyšel?

3 2
možnosti
MN

Kdy se ČR omluví za svého estébáckého premiéra a komunistického prezidenta, za oba tyto oficiálně uznané lháře ? Orbán prosadil dekrety kvůli koronaviru - lépe by to ani Ovčáček nenapsal, už se mu blížíte. A když je Maďarsko tak suverénní, proč se nechává vyživovat Západem ?

9 8
možnosti
PK

...jen poznámka...řeč je ovšem o EU a nikoli o ČR

3 0
možnosti
Foto

No a za našeho pana prezidenta se má omlouvat naše ministerstvo financí. Ještě se tedy neomluvilo, ale nařídil mu to svým rozsudkem soud. :-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik