Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Naprostý souhlas. A doplním - u nás (naštěstí) se toto řídí pravidly spisovného jazyka. Tedy - černoch, cikán, indián - apod. Vše s malým písmenem. Toto jsou pravidla pravopisu - a tady by neměl být dáván prostor soudobé politické korektnosti. Současně - ano, svět se zbláznil, a západní civilizace degeneruje. Nejen tím plazením před černochy, ale všemi těmi dvaapadesáti (k dnešnímu dnu) pohlavímí, gendery, feminismy, MeeToo apod., strhávání soch, předělávání dějin, apod., apod., apod. Myslím si, že je to řízené, ne samovolný proces. A co se černochů týká - jednak by měli být vděční, že jejich předky vyvezli do Ameriky, neb takto by se jinde neměli, a pokud se jim něco nelíbí - mají volný přístup do své původní domoviny, tam mohou mezi svými si budovat zemi, něco vytvářet - ne jen ničit. Vytvoří to, čeho jsou schopni, a pokud na sobě budou pracovat, za pár generací se posunou. Nepatří do Evropy, nepatří do Ameriky. Stejně jako nájezdníci. Prostě nejde to dohromady. Jako káva s čajem. Smíchané to už není k pití...

1 0
možnosti
ZJ

Svět se nezbláznil, ale prezentují se teď blázni. To je potřeba si uivědomit, a nebrat je vážně. Pozor na pseudoreformátory !

0 0
možnosti
JS

V Chicagu bylo jenom za tento weekend 13 mrtvych a 67 zranenych. Greenville (South Carolina) 2 mrtvi a 8 zraneych v nelegalnim nocnim klubu. Vsichni cerni, mezi zabitymi deti. Hnuti BLM mlci, podobne jako veskery pokrokovy americky tisk.

4 0
možnosti
JT

J23i15r14i 50T73i66c90h89y

11. 7. 2020 17:16

Pokrokovy? Doupata lzive propagandy jako CNN, Washington Post?

0 0
možnosti
VK

Ani to nečtu. Pro mne není barva pleti rozhodující..Člověk,. moudrost, osobnost, charisma,.... Prostě normální člověk, trochu jsem projel svět, opravdu jen trochu. Ale nikdy jsem se na nikoho nedíval skze barvu pleti. Buď se s ním dalo mluvit, nebo to byl debil. Tak jak u nás. Naštěstí jsem narazil převážně na normální lidi.

1 0
možnosti
PC

Text byl ale o něčem jiném. Píšete - ani to nečtu, následně komentujete něco - a jste zcela mimo.

2 0
možnosti
JH

A co říšská orlice na jednom ze znaků Trumpovy volební kampaně ? Taky to myslí s černochy tak dobře jako Hitler se židy ? Americká historie je složitá a černochům dluží strašně moc . A heslo BLM v porovnání s tím rozhodně není rasistické .

2 18
možnosti
PV

P56a39v97e29l 36V23é57b89r

6. 7. 2020 18:19

Vidím, že jste hlasatelem dědičného hříchu.

0 0
možnosti
PT

P92e10t98r 58T68o44m43e43k

5. 7. 2020 20:36

R^R^R^A doufám že u nás můžu psát s velkým nebo malým běloch i černoch.

0 0
možnosti
MK

Co tam máme dalšího? Gender.

Bude se muset sjednotit anatomické názvosloví pohlavních znaků, zakáže se u nemocí určovat vazba na pohlaví atd.

0 0
možnosti
Foto

Problém bude s i názvem oblíbené whisky Black and White.

Myslím, že se na tzv. rasismus díváme špatně. Ono tu nejde o bitvu mezi bílou a černou, ale o bitvu mezi méně chytrými a více chytrými. Snad jsem to vyjádřil dost korektně.

A na adresu Ameriky by moje babička (DJPVS) řekla, že se tam mají moc dobře, takže už nevědí roupama, co dělat. ;-D

11 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal