Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Predátora musí nahradit predátor? Nemusí! Stačí, když Češi obnoví svoje lidství a přestanou volit predátory, postkomunistické papaláše, nabubřelé staříky, nenávistné lháře a podvodníky! Je to náročné vzdorovat mašinérii zla, která má veškerou moc ve svých rukách, ale stačí obnovit svoje lidství a za svoje zástupce volit jen slušné, čestné a spravedlivé politiky. Máme to ve svých rukou! :-)

0 0
možnosti
PK

Nechápu jak se tento příspěvek mohli zařadit do rubriky - zaujalo nás? Představa že Babiš je hlavní důvod emigrace je komická, říci sporná je málo. Emigrace mladých má x jiných důvodů. A taky ještě za mého dětství bylo zvykem, že o staré většinou pečoval někdo z rodiny a byl i omezen ve vlastních aktivitách. Abych byl korektní - už za socialismu se toto měnilo.

2 1
možnosti
PC

Začala jste slibně, postupně jste se však od čistě lidského příběhu začala mílovými kroky vzdalovat - a závěr v porovnání s úvodem vyzněl doslova jako pěst na oko.

Vybrat si jako záminku bohulibou pomoc druhému člověku k tomu, abyste pak úplně změnila téma v negativní politické rozjímání, mi přijde naprosto scestné.

3 1
možnosti
JL

Ja bych rekl, ze tohle psani by se spis hodilo na prezidenta Zemana. Prave on si pocina jako by zakony zeme pro neho neplatily i kdyz je jednim z obcanu zeme, jako by jeho postaveni jej povysilo nad obycejne smrtelniky. Vubec se mi nelibi, ze za jim spachana darebactvi nechava platit danove poplatniky . Naposledy soudem narizena omluva za Zemnovo nactiutrhani F. Peroutky. Predtim jeho koureni v nekurackem hotelu kde si majitel za vycisteni vyuctoval nemalou sumu... Za tom nejsou zodpovedni obycejni lide, ale ten kdo je spachal a taky mel za prevzit zodpovednost.

0 0
možnosti

Zeman s Babišem táhnou za jeden provaz! :-)

0 0
možnosti
Foto

Pan Babiš je oblíbeným terčem propagandy, to ale neznamená, že může za to, že opouštějí mladí lidé Česko. Důvodem je od začátku změna režimu a s tím spojená devastace příjmů v Česku - na počátku této změny tedy byl Václav Havel, nikoli Andrej Babiš.

1 1
možnosti
Foto

J20i45r46i 92C59i79z

4. 7. 2020 11:21

Vazena autorko, rad Vase prispevky ctu, protoze maji smysl a opodstatneni v dnesni dobe. Ovsem dnes jste zcela mimo, predevsim dedukci ve stylu "demobloku", ze za vsim spatnym v poslednich 30ti letech stoji soucasny premier. Zapomela jste na korupcni radeni politiku z rad ODS, TOP nebo CSSD? Zapomela jste, ze jejich blaboly o "budoucnosti nasich deti" zduvodnovaly napr. proc nejde zvysit penze (40,-Kc/mes byl "uspech")? Mohl bych pokracovat, ale to nema smysl. Muj potomek taky odesel do USA, je jiz americkym obcanem, a presto nema zadne vyhrady proti soucasnemu premierovi, spise naopak ho chvali. Odesel proto, ze chtel vystudovat universitu uznavanou na celem svete (ma dve), coz se mu diky sportu podarilo (university v USA jsou drahe). Vas blog zacal skvele diky Vasi pomoci pani v problemech, pak sklouzl do jakesi politicke agitky.

4 1
možnosti
JP

Pletete si Napoleona s Ludvíkem XIV.,ale to by až tak nevadilo:-). Ovšem předpokládat, že výměna vlády povede k tomu, že lidé přestanou migrovat za lepším životem, či prací do cizích zemí, mi přijde opravdu naivní. Odcházeli vždy, za každé vlády, a netroufnu si odhadnout, jestli opuštěných matek v posledních letech rapidně přibylo. Vždy se najde ve společnosti část lidí spokojených a část nahněvaných, bylo to tak a bude, ať bude vládnout kdokoliv.Lidé nejsou stejní, naštěstí.

6 0
možnosti
PK

Ano, tak to je a vždy bude a jak píšete je to normál a má to tak být. Přeji pani autorce, aby patřila po příštích volbách k té pozitivně naladěné skupině, bo být dlouhodobě nešťastná a nemít možnost s tím nic udělat negeneruje dobré pocity...

1 1
možnosti
BJ

Dobré ráno paní Vlachová,

krásně napsáno, takové ranní pohlazení po duši,Hezký den přeji.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,67
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik