Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeden citát za mnoho dalších, stejně významných politiků :

Thomas Barnett, poradce bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, který již v roce 2002 oficiálně sdělil toto : „Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“

0 0
možnosti

Autor se asi probudil po třech letech z kómatu. Otázky, které zde nastoluje, už dávno nejsou aktuální. Jednak už většina evropských států v otázce imigrace poněkud prozřela a své udělal také covid-19.:-)

0 9
možnosti

Jak by bylo fajn tomu uvěřit...

6 0
možnosti

Jezdec off-road a člen Svobodných aneb duševní "velikán". Intervence v Afghánistánu alespoň zamezila nejhorší eskalaci konfliktu, ale nejen tuto zemi bude nutné dávat dohromady více než 100 let vzhledem k tomu, co jste tam jako komunisti napáchali. Lhář Dočekal má duševní obzor na hranici Černošic a likvidoval by migranty, kteří do ČR ovšem nechtějí a Čehůny otevřeně pohrdají. Dočekal blekotá o tom, zda se migranti domluví - ano, angličtinu z nich zná téměř každý, na rozdíl od Čehůnů. Škoda, že Dočekal není schopen vysvětlit, proč Německo i s milióny migrantů má nižší kriminalitu než ČR, pořádné silnice a státní rozpočet v plusu ?

0 11
možnosti

J54a49n 18H11a87r42v69a51n

4. 7. 2020 8:45

Škoda že Netrh není schopen sdělit, kolik migrantů má on už doma ? ;-D

4 1
možnosti

Opakovaně píšete, že jste zmatený. Nejspíš to tak bude, protože vaší hlavní starostí, jak je z textu patrné, je migrace do Evropy, která se Česka týká jen velmi okrajově. Vy ale píšete v profilu, že jste člen zastupitelstva Prahy 6. V této městské části je málo problémů, že se musíte zabývat migrací? Jsem přesvědčen, že v zemích, jako je Itálie, Německo a další, jichž se migrace týká hlavně, se bez vašich otázek docela dobře obejdou.

Z vaší zmatenosti je ale cesta. Mohl byste začít třeba tím, že byste si uvědomil, že jste zastupitelem Městské části Praha 6, a nikoli Úřadu městské části Praha 6.

Nedávno jsem se bavil se svou dcerou, koho tak volit, že je pro nás čím dál víc stran nevolitelných. Dcera se docela přikláněla ke Svobodným a já jsem říkal, že Svobodní jsou pro mě nepřijatelní. Nějak jsem ale nedokázal přesvědčivě vysvětlit proč. Tento váš článek je pro mě však argumentem jak hrom, proč nevolit Svobodné.

0 10
možnosti

"migrace do Evropy, která se Česka týká jen velmi okrajově"

Podobně jako se tisíciletá voda na horním toku Vltavy a Berounky podle některých politiků týkaly Prahy jen okrajově ... a druhý den bylo "překvapivě" zatopeno metro.

"Obohacení" EU by se nás setsakra týkalo i v případě, že bychom nebyli její součástí - umíte si představit život vedle "Gazy" o velikosti Německa a Francie?

5 1
možnosti

Souhlas s Vaším textem. Těch otázek, které si kladou uvažující lidé stejně je tolik, že se naskýtá otázka co je jednotícím prvkem celé migrace. Otázky, které vyvstaly a Vy v textu kladete - nemohly být předvídány, nemohly být posuzovány a jednotlivě rozebírány před otevřením náruče - ty vyvstaly až poté. Ale "náruč" se otevřela před tím a měla rozhodně nějaký motiv. To co se vypouští do mediálního prostoru - tj. jakoby hloupé oficiální odpovědi na Vaše otázky je mlha zastírající skutečný motiv.

Bez ohledu na migrující jednotlivce a jejich úroveň, bylo vytvořeno nebezpečí pro obyvatelstvo přímo před jejich prahem, přímo v životním prostoru tradičních obyvatel.Za jakým účelem PROČ ? Spouštěcím mechanismem byla pro mnohé Merkelová, ale nesoudí se - jak správně píšete - přímí účastníci, podněcovatelé a vykonavatelé migrace. Další PROČ?

Dovolím si přiložit svůj názor na to, že cílovou zemí nemělo být Německo. Tam se měli jednotlivci rozdělit a určitá sorta měla jít dál - což bylo nakonec zeměmi V4 odmítnuto. Původním záměrem tedy bylo CO? Oživení evropského genofondu?

V obou světových válkách i jiných konfliktech nacházejí mnozí také jeden jednotící motiv. Nebude současná migrace další větví jednoho a toho samého ?

5 1
možnosti

Protože u podobných suicidálních ideologií se mi na otázku "Cui bono?" jeví jako správná odpověď "Nikomu.", považuji za vhodné aplikovat Hanlonovu břitvu.

0 1
možnosti

21) Na světě je 6 miliard lidí, každou generaci přibyde další miliarda, a většina z nich se má hůře než my.

Kdybychom vysušili Středozemní moře, získali bychom tím tolik prostoru, že by to vyřešilo problémy s přírůstkem afrického obyvatelstva na celých deset let.

Další možný postup lze najít v povídce "Smrtonosné poslání Phinease Snodgrasse".

0 3
možnosti

KarmaR^.

Jako univerzální odpověď ocitoval bych z letáku firmy Kareš & Stotzký, která na konci 19. století organizovala vystěhovalectví do Ameriky:

" Texas potřebuje přistěhovalectva - a druh vystěhovalců, jaké Texas potřebuje, jsou mužové, kteří chtějí vstávat časně ráno a pracovat po šest dní v týdnu - mužové, kteří se nespokojí, aby škrabali mělce půdu a získali holé živobytí, nýbrž, kteří hodlají orat hluboko ..., mužů, kteří se nikdy nebudou stydět ani bát práce na farmě ..."

Mám pocit, že motivy a očekávání dnešních "refugees" jsou poněkud jiné:-).

12 2
možnosti

Neumíte si ani zalepit díry na silnici, vyživují vás Němci, patříte mezi největší zloděje a korupčníky světa a téměř polovina obyvatel volí koalici KSČSSD/StB/SPD, a chcete někomu radit ?

0 6
možnosti

Vhodné testovací otázky před volbami pro jednotlivé strany ......aby volič měl jasnoR^

10 1
možnosti

A projde takovým testem vůbec nějaká strana? Je nějaký politik, který se to odváží jasně vyslovit?

1 1
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik