Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J24a73n 84H20a13r35v65a56n

5. 7. 2020 12:36

Když se předsedkyně TROP 09 nechá potetovat arabskými znaky a k tomu je vítačkou migrantů - tak o jakou stranu se asi může jednat :-/?

1 0
možnosti
JC

Autore, levo-pravá osa je ekonomická osa politiky. Proč je většina bodů z jiných os, např. národně-globalistické, nebo konzervativně-liberální? Škoda, protože chybná argumentace potom zastiňujepůvodní sdělení, které je správné.

1 0
možnosti
LD

Dvojí sazby DPH mají i tradičně pravicové státy, co je na tom levicového?

Na zkrácených uvazcich neni levicového vůbec nic, naopak existují ve vyspělých zemích, kde mají pružný trh práce, zatímco v postkomunistických a jižních státech chybí, trh práce je nepruzny a na jihu Evropy by snížily vysokou nezaměstnanost. Současný stav v ČR není ani dobrý ani pravicový, snížily by se mandatorni výdaje státu a mnohým úředníkům by se jen změnila náplň práce, nemusel by vzrůst jejich počet.

Plně hrazeny lék na každou diagnózu - utopie.

Podpora organizace pacientů - jak by to vypadalo v praxi, to není jasné a ze strany politiků ani není potřeba. ANO není její odpůrce.

Bod 6 a 7, tímto rozhodně Topka nepretahne na svou stranu voliče ANO a levice, z nichž mnozí jsou euroskeptici. Naopak si tím kope svůj hrob.

Školství není čistě tržní statek. Jedná se o statek smíšený, kde se musí prolinat tržní a veřejný princip. Vše se nemůže řídit čistě jen nabídkou a poptávkou. To samé zdravotnictví.

Kultura - tady se kolikrát samy zaplatí populární braky, o které je zájem, zatímco skutečně kvalitní počiny jsou na okraji zájmu. Češi zrovna nejsou měřítkem kvality a dobrého vkusu.

Zbylé body souhlas s autorem.

1 0
možnosti
Foto

Podle tohoto názoru by byly levicové všechny strany v Evropě a USA, snad s výjimkou nějakých Svobodných a tak. Zkuste Vaše body aplikovat na Baťu. Podle Vás by to musel být kovaný bolševik a marxista.

Lidi můžeme dělit na levičáky, pravičáky a ty, co to chtějí dělat dobře.

Vám by snad nevyhovoval ani Kukluxklan. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Trefil jste se. Svobodní jsou pravicovou stranou. Ostatní ani omylem.

0 0
možnosti

Rv

Příliš povrchní pravolevé hodnocení!

Je smutné, že u nás není skutečná pravice stavějící na přirozených vztazích a svobodě podnikání nejen pro oligarchy!

TOP má pro mne cenu, že chce Euro, že chce být součástí Sjednocených států evropských a že stojí za obranným systémem NATO!

:-)

2 4
možnosti
Foto

Utváření jednotného trhu musí být dovršeno prosazením jednotné měny. Řeknete-li A Celní unie, musíte říci B, C, D atd. konče Z jednotnou obranou té celní unie. Jinak se vám to všechno rozsype. Jak se říká, ve dvou se to lépe táhne, jenom jeden ale nemůže říkat hot, a druhý čehy.

0 0
možnosti
Foto

Mně se nejvíc líbí, jak levičáci mají starost o "skutečně pravicové strany";-D

Nějak jim při tom uniká, že skutečně pravicová strana u nás nemá šanci na úspěch, protože chybí skutečně pravicoví voliči, kteří by jí dali hlas..:-)

4 0
možnosti
Foto

"Skutečně pravicová strana" nemá ani šanci vzniknout, protože už na ustavující schůzi se zakladatelé poperou o to, kdo je nejpravicovější pravicový pravičák:-).

1 1
možnosti
LC

Volil jsem ODS. Pak se Topolánek, jak říkal, "široce rozkročil" a z ODSky se stalo želé, dnes absolutní. Tak jsem v roce 2010 skočil na lep mesiášovi pravicovosti, který zrovna založil "pravicovou konzervativní" stranu, která podle něho byla konzervativnější než deset let prošlá konzerva. Po třech měsících bych si ruku urazil. Horší černo-rudo-zelený obskurní spolek jsem si vybrat nemohl.

7 2
možnosti

Slyšel jste předvolební řeč Miroslava Kalouska, pro kterou ho zvolili za předsedu? To byl vynikající pravicový program, který skončil zvolením! Následovala jen antibabiš rétorika! :-)

1 0
možnosti
JH

J11a70n 10H23i43r35š

3. 7. 2020 22:09

Co je t o s prominutím za slátaninu?

Odkdy je dvojí sazba DPH levicová?

Je sazba ve výši 0% na knihy v Británii levicová?

Dál netřeba komentovat.

9 7
možnosti
ML

Pekný rozbor, mne stačilo, že TOP 09 podporoval známy plavčík, samoovenčený trikolórou.

0 3
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.