Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Děkanka byla přitom vedením univerzity propuštěna, aniž by dostala prostor vyjádřit se k interpretaci svého emailu.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753902

.................

Jestli je to pravda, tak to zachází ještě dále než například politické procesy za Gottwalda.

Tehdy sice šlo o život a nyní jde jen o místo, takže po této stránce je menší zlo na straně americké přítomnosti a větší na straně české minulosti, avšak ani Urválek si nedovolil otevřeně někomu vzít formální možnosti obhajoby. Bylo jasné, že je to jen fraška, mnohdy navíc obžalovaní museli pronášet to, co jim bylo nařízeno, ale zcela otevřeně přeskočit právo obžalovaných na obhajobu, to si nedovolili ani katové od komunistických justičních frašek z dob Klementa Gottwalda.

24 2
možnosti
JB

J49a49n 82B38u10r52d26a

3. 7. 2020 9:50

Obhajoba je součástí trestního procesu. Vyhazov z práce trestní proces není a vyhozená učitelka není obžalovaná. Jablka a hrušky. Ostatně jako obvykle.

4 13
možnosti
Foto

Na tomto případu a na nekontrolovatelné a z EU podporované muslimské imigrace do Evropy je vidět, že nejen dochází, ale už došlo k rozkladu západního světa.

Jen můžeme spekulovat, zda k tomu dojde i u nás.

Pokud se dostanou k moci antibabišovské strany, které mají v rukou mainstreamová média, tak nás toto nemine zcela určitě.

27 6
možnosti

Jak jste prosím přišel na to, že antibabišovské strany mají v rukou mainstreamová média ? Mohu prosím vědět, která konkrétně ?

2 5
možnosti
JR

mam pocit, ze nekdo hrozne stoji o to,aby se z vyspeleho zapadniho sveta stalo neco na zpusob KLDR..jen nevim, kdo ciha za bukem, aby se stal vedoucim:-/

34 1
možnosti
JB

To je ta správná otázka.

0 0
možnosti
PD

právě že tomu se věřit chce, v současných USA a mnoha zemích západu je autocenzura větší, než byla u nás za socialismu, za nízor jsou lidi vyhazováni z práce. Možná dojde na to, že budeme posílat tvrdou českou měnu do amerických a britských kotelen, jako posílali američani dolary našim disidentům

13 0
možnosti
MP

To je hrozne, jak je v Black Lives matter na kazdeho jiny metr! Jedina jistota na tomhle svete je smrt a vase tilko, coz je dost malo. Pak aby si clovek nedala panaka do jedne i do druhe nozicky, ze Josefe? ;-D

4 9
možnosti

Velmi hodnotný příspěvek, úplně nový náhled na dané téma (tohoto blogu)8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik