Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Pěkné a zajímavé místo. V Rožnově jsme na výletě byli jen jednou. Ráda čtu vaše příspěvky ... R^

0 0
možnosti
Foto

Paní Vlasto. Já píši jen příběhy ze života, a pak vzpomínky, kde jsme byli. Díky, pěkný den přeji.

0 0
možnosti
Foto

Moc krásné místo, kam se ráda vracím a rozjímám. Díky, Mirko!VR^

0 0
možnosti
Foto

Jitko, máme to blízko, ale vždycky se tam ráda podívám. A Ty také, viď? Díky za poznámku. :-)

1 0
možnosti
Foto

J91a63n 55Š62i17k

3. 7. 2020 7:07

Moc hezké paní Mirko. Máte cít pro detail a děkuji za v

zajímavé informace o místě. Hezký den přeji

0 0
možnosti
Foto

Jsou místa, kam se vždy rádi vracíme. A Dřevěné vesničko v v Rožnově pod Radhoštěm je jedno z nich. Pěkný pozdrav z města ševců. (kdysi).posílám - a pěkný červencový den přeji. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky Pavlo. Valašsko je moje srdeční záležitost. Pocházel odtud tatínek, maminka zase ze Slovácka. A já jsem taková "směska". - půl na půl. (Ráda se občas napiju dobrého vínka z dědečkového vinohradu, i valašské trnkovice. Ale enomn tak kalíšek- na zdraví). ;-D Hezký prázdninový den Vám přeji.

0 0
možnosti
Foto

Paní Mirko, díky za článek a fotky. Rožnov je nádherný. Jezdil jsem tam na závody, pak jsem tam vzal přítelkyni na první dovolenou a ve finále samozřejmě i děti.

1 0
možnosti
Foto

Díky za vzpomínku, na Valašsko rádi jezdíme, a nejen do Rožnova p..,R., ale i do Velkých Karlovic, na Čarták, odtud pěšky na kopec Soláň. Doporučuji i valašské muzeum ve Velkých . Karlovicích, krásný dřevěný kostelík (prý bez kovových hřebíků td., )mají tam i přírodní muzeum s velkým množstvím dřevěných soch, a kousek dál je známá valašská hospoda Kyčerka. Doporučuji. . Hezký den, pane Davide.;-).

1 0
možnosti
ND

Jejda to je krása, moc hezké pomníčky, to byl dobrý nápad...

1 0
možnosti
Foto

Je tam , Naďo, výborná atmosféra, Ty Dřevěné vesničky jsou tam dvě, jadna je ta hlavní dole s kostelem, Slavínem, s valašským šenkem, s kyselicou, klobásami s kysaným zelím a pivem, samozřejmě i Radegastem. několika dřevěnicemi a valašskými jizbami. Druhá druhá je nahoře nad ní v kopci. Součástí skanzenu je starý vodní mlýn, který je napojen na pilu (katr), řezání kmenů a polen. To tam předvádějí... Mlýn je vzdálený od skanzenu tak 200 - 300 metrů. Je tam i pěkná prodejna lidových výrobků a stánky s řemeslníky, keramiky, řezbáři apod, a stánky s občerstvením. Je to tam pěkné, rádi tam v létě jezdíme , ale nevím, jak to bude přes léto v této době koronaviru. Je potřeba si to zjistit. Díky za nahlédnutí. na můj blog. Zdravím. ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

R^Mirko,rožnovský skanzen je moc hezký:-)

0 0
možnosti
Foto

Dřevěné městečko (skanzen) lidových staveb je skutečně moc hezký, Valašský Slavín je u dřevěného kostela. V létě je tam v přírodním hledišti spousta - vystoupení různých souborů . Stojí za to se tam podívat - a také ochutnat valašské kyselice - a klobásy se zelím. ;-). Díky, Honzo, za nahlédnutí do mého blogu. Pěkný den.

1 0
možnosti
MP

Hezke to tam bude mit pan Trcalek, uplne mu zavidim!

0 0
možnosti
Foto

;-). Proč ne, Byl by opravdu v dobré společnosti. Ale ať nepospíchá.... Času má dost. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 23,40
  • Průměrná čtenost 721x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik