Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hornere, ve svém textu uvádíte, cituji: "Většina se staví sama do role ublížené menšiny a znemožňuje tím jakoukoli racionální diskuzi.".

Ve skutečnosti jste nejen touto větou názorně předvedl, jak vypadá demagogie, která znemožňuje racionální diskusi. Většina je prostě většina. O co Vám vlastně jde? Aby demokracie byla vládou menšinových názorů?

Ve svém článku požadujete fakta. Jenže faktickým problémem naší doby není to, že většina upírá práva názorovým menšinám, ale že názorové menšiny požadují privilegia, která jim umožňují ovlivňovat společnost mimo demokratický proces. To je princip všech těch "zelených údělů", uprchlických kvót, speciálních záchodů pro speciální pohlaví a snah o "zrušení bělošství".

Souhlasím s Vámi, že nerozhodují fakta, ale "PR síla". Jenže největší "PR silou" bohužel nedisponují ti, které Vy označujete termínem "cynická většina", ale právě ti, kteří sami sebe definují jako morálnější elitu. Vy zřejmě sám sebe vidíte jako součást té morálnější menšiny, která nepodléhá "zpátečnickému reliktu". Měl byste mít na paměti, že tahle planeta už zažila pokrokáře, kteří se vymezovali proti zpátečnické reakci a nic dobrého z toho nevzešlo.

1 0
možnosti

Je namístě poděkovat p.Hornerovi za jeho příspěvky.On totiž zcela nezamýšleně dokáže svými blogy přesvědčit drtivou většinu lidí o tom, že kdyby se jeho pohled na svět stal realitou, nastalo by takové peklo, že by si ho netroufl namalovat ani Hieronymus Bosch.

3 0
možnosti

Takže paní Kolářová svazky homosexuálů nejenže uznává, ale volá po novele zákona v jejich prospěch. A vy si sám vytvoříte lživou legendu, podle které ji poplivete hromadou urážlivých osočení. Zoufalost, se kterou si vytváříte neexistující rasismus a diskriminaci a naprosto nenávistné štěkání po každém jiném s vlastním názorem je z vaši strany už trapná.

Hodnota vašich blogů spočívá jen v tom, že ostatním ukazujete co jste vy fanatičtí aktivisté zač, v čem jste nebezpeční a jakou totalitu byste byli schopni okamžitě nastolit, kdyby vám společnost z dobré vůle dala jen trochu víc prostoru a pravomocí.

11 0
možnosti

Sochy nekácí a protesty nevyvolává zatvrzelá nekorektnost, ale fanatici jako vy. Už ten nadpis je přímo ukázková výmluva ve stylu "to my ne, to ti druzí".

10 0
možnosti
Foto

problémy o kterých píšete by nebyly, kdyby nebylo lidí jako vy.

19 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik