Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokracii ohrožuje ten jediný správný názor.

1 0
možnosti

Ano! A to je postoj našich komunistů! :-)

2 0
možnosti
Foto

Slovo "demokracie" zní z úst komunistů obzvláště bizarně.

Jak je vidět v diskusi, ťal jste do živého...

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

S komunistou se o demokracii mluvit nedá. Mají o mí zvrácenou představu, že to je když dělnická pěst mlátí všechny odpůrce, kteří jsou následně ideologicky a kádrově prověřeným aparátem odhaleni, vyslechnuti, odsouzeni a popraveni. Někteří mají štěstí dostanou doživotí a nucené práce. Tohle je komunistická demokracie, kde každý má své jisté od kolébky, kde mu komisař, politruk, předseda, prostě nějaký soudruh určí, jak bude jeho život vypadat a tak se stane, rebelové prostě o život přijdou a přežijí jen ti šťastní (to může být jen blázen), nebo závistiví udavači, kterým nevadí se od rána do večera přetvařovat a lhát. Večer doma jen tak trochu zaklejí, aby je soused neslyšel, jak je ten režim dusí a pokud má doma nasazené "ucho" tak je v pytli.

Možná se pletu a mohl by nějaký zdejší komunista vysvětlit jak vypadá komunistická demokracie podle něho (samo spojení "komunistická demokracie" je chucpe, existuje pouze komunistická diktatura, či diktatura proletariátu, ale dnes se komunisti k demokracii hlásí i na vládní úrovni a užívají si demokratických voleb). Pro srovnání bych požádal i nějakého nacistu, ale toho by pak nejspíš zavřeli, tak o příspěvek nežádám.

5 0
možnosti

Komunistická diktatura je stále větší hrozbou! Nechápu, proč tak usilovně slouží ruskému imperialismu! :-)

3 0
možnosti

Proč je zde tolik zrušených diskusních příspěvků, nevypovídá to příliš o vámi proklamovaném demo přístupu.......

3 2
možnosti

To je komunistický a rozvracečský přístup! Nechat si kálet na hlavu nemá nic společného s demokracií nebo svobodou! :-)

1 0
možnosti

Tak podle prvních řádků, ten kdo nedopustí diskusi je asi skrytý, nebo zcela komunista. Tak to je jich zde dosti, pan Libor, pan Flaška a další. Faktem je, že tam, kde není diskus otevřen, tam nečtu, neni důvod.

Na druhou stranu musím přiznat, že třeba zrovna vaše obrana VPT ČT v nedávné diskusi mi připadala hodně blízká té komunistické, bo prostě nejste schopen pochopit, že už skončil jeden názor, ten správný, ale naopak existuje jich hned několik a je to tak v pořádku.

5 2
možnosti

Váš příspěvek pokomunisticku mate společnost. Diskusi nepřipouští většinou ten, kdo nehodlá snášet komunistické matoucí lži! Autor kritizovaného článku však evidentně nepřipouští diskusi, aby jeho lži nebyly zpochybňovány. A to je rozdíl! Lžete, že články bez diskuse nečtete. Tak proč je čtete? Abyste mohl trollit?

Druhý odstavec je postkomunistickou lží na druhou! ČT odmítá prezentovat vaše komunistické i jiné lži, a proto ji komunisté a okamurovci nesnáší. Neumíte proti pravdě bojovat jinak, než komunistickou lží! A protože vás z toho Česká televize usvědčuje, tak voláte po její likvidaci! To je ta komunistická demokracie!

Obsazujete všechny diskuse a pak to vypadá, že polovina národa touží obnovit komunistickou diktaturu. Usilujete o to hodně, ale já doufám, že Češi si vzít svobodu a demokracii znovu vzít nenechají!

:-)

1 1
možnosti
Foto

Dobrý večer pane Šimku. Víte jak se pozná opravdový demokrat? 1. Demokraticky napíše pomlouvačný text jako reakci na článek jiného blogera aniž by se obtěžoval uvést na tento článek odkaz . 2. Je tak demokraticky zaujat svou vlastní osobou, že na vlastní sebeprezentaci spotřebuje 47 (!) řádků poněkud nesourodého textu. Kdyby tento blog umožnil autorům tisíciřádkovou sebeprezentaci, zcela jistě by ji demokraticky využil. 3. Demokraticky si privatizuje právo kádrovat a osočovat jiné a rozhodovat o tom, kdo do jeho sekty opravdových demokratů patří a kdo ne. 4. Demokraticky odvrací pozornost od problémů současné společnosti, místo toho se široce rozepisuje o historickém vraždění v Rusku. 10 milionů zavražděných jen v Belgickém Kongu jakoby pro něho neexistovalo. 5. a nejdůležitější bod: demokracii i přes svůj vyšší věk dodnes nepochopil a plete si ji s latinskoamerickou parodií pinochetovského typu. Bylo by toho ještě hodně, ale předpokládám, že můj text stejně nejspíš demokraticky smažete, tak už se dnes více rozepisovat nebudu. Zdravím a přidávám si Vás do oblíbených autorů pro obveselení.:-)

11 4
možnosti

Vy jste v té totalitě "jediného správného názoru" uvězněn dodnes. Už jen to vaše tvrzení, že ČT vychovává ke svobodě a demokracii;-D. Nepoznat, že prezentuje jen jednu jedinou pravdu, to už opravdu ukazuje na naprostou ztrátu dotyčného v realitě.

6 3
možnosti

Je to právě naopak! ČT odmítá vaše lži! :-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Váš příspěvek se netýká řešeného problému! Měl by být mazán! :-)

0 5
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS