Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta odporná doba padesátých let nikam nezmizela ani se neztratila v čase, pořád tady přežívá ve zrůdách jako je Petřík nebo Řezník...Rv

6 0
možnosti

L90u51k29a26s 23F80i69k77r

28. 6. 2020 18:04

A to si predstavte, ze rezjir ucil na Olomoucke univerzite - nastesti se ho zbavili. On tam zacinal byt za saska po vystoupenich na iDnes a jinych webech.

5 0
možnosti
Foto

Tak jsem si proběhla diskuzi. Pane Vodvářko, když někomu nadáváte, a to činíte v této diskuzi opravdu nehezky a hodně, tak vypovídáte o sobě, ne o tom, komu nadáváte.

3 4
možnosti
Foto

O Vás toho také hodně vypovídá Rv

0 0
možnosti
Foto

Za mne taktéž: vhodné připomenutí, díky. R^

3 0
možnosti
Foto

J12a18n 35H75o25r26n91í62k

27. 6. 2020 14:29

Díky za připomenutí R^.

4 0
možnosti
Foto

Doporučil bych přečíst si tento blog od Bervida Buquoy: https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=401036

Dovolím si citovat příspěvek pana Buquoy, za který získal řadu plusů:

"Když oficiální histografie vytvořila z Horákové pohádkovou ikonu, jakousi vílu připomítající světici, bytost biblicky bezchybnou - nikdo nežádal po těchto mystifikátorech žádné důkazy8-o!!

Když já cituji z archivních záznamů, někteří čtenáři žádají "důkazy" ačkoli je mají před nosem, nadávají mi do "bláznů", "psychopatů", "idiotů"...etc.

Jak se chce někdo nazývat "demokratem", když odmítá poznat skutečnost a sám sobě si začne notoricky lhát?

Někteří antikomunisté jsou ještě daleko horší než komunisté a to je velký problém naší současnostiRv"

Já se podepisuji pod to, že někteří antikomunisté jsou ještě daleko horší než komunisté.

1 9
možnosti
Foto

Dobře, tak napište toto. "Já, Jaromír Petřík, jsem přesvědčený, že Milada Horáková byla popravena po právu". Napište to.

11 0
možnosti

Pro mne je neuvěřitelné, že i teď se najdou osoby, i tady se dva prezentují, kteří relativizují a v podstatě obhajují zločiny komunistické strany

Odkaz Milady Horákové je se těmto zrůdám včas postavit a nebát se označit je za žumpu v demokratickém státu. To je to nejmenší, co bychom měli udělat.

8 0
možnosti
Foto

Karma, pane doktore. I kdyby vražda Milady Horákové byla jediným zločinem, kterého se komunisté dopustili, tak by je to mělo navěky vyřadit ze slušné společnosti.

4 0
možnosti
Foto

Je smutné, jaké svině některé bytosti dokáži být i v tak smutném a tragickém příběhu. Tady se také sešel páreček

6 0
možnosti

Zitra zapalim ctyri svicky, kazdemu ze ctyr zavrazdnych, Nejen Pani Horakove, ale i Z. Kalandrovi. O Peclovi a panu Buchalovi. Kazdy z nich si ji zaslouzi. Protoze jsem rozhodnym odpurcem kolektivni viny, i komunista Kalandra, ktery byl jeden z mala komunistu ktery se ridil svedomim. Mezi komunisty (samozrejme, pokud ja vim) byli jen dva kteri se timto ridili, minim V. Clementise a Z. Kalandru. Byli to jen oni dva kteri si verejne dovolili kritizovat Stalina za jeho paktovani s Hitlerem. Zajimave je jejich pocinani po valce kdyz si uvedomili ze jsou v dosahu NKVD, Stalinovych paratu, Zatimco Kalandraha omezil sve pusobeni jen na akademickou pudu, Clementis se snazil napravit svuj prohresek horlivosti prace k dosazeni komunisticke diktatury, Bohuzel, marnost nad marnost, oba byli zavrazdeni. Doufam ze i tato poznamka patri k odkazu na justicni vazdy ktere se udaly pred sedmdesati lety.

4 0
možnosti
Foto

Váš příspěvek výrazně dokládá, v čem spočívá paušalizace sloganu "zavražděna komunisty". Tedy i Kalandrou a Horákem.

2 2
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik