Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Trikolora asistuje o PR Ruska...o noc jiného totiž nejde, než o proruskou propagandu jestli to nechápete.O naše veterány je poszaranonolem lépe než v Rusku.To skoro vypadá na komunistickou agitku,co je na Vaši demagogii konzervativně pravicového?

17 5
možnosti
Foto

1) Válečné veterány máme nejen z východní fronty, ale i ze západní, africké a italské.

2) Oběťmi Sovětského svazu, bohužel, nemůžeme donekonečna omlouvat arogantní a bezohledné chování. Tyto oběti nedávají Rusku právo ani na okupaci Ukrajiny, ani na zavírání opozice a potlačování svobody tisku a podnikání, ani an rozkládání Evropské unie, politického zastřešení naší evropské vlasti.

23 5
možnosti
AG

A53l60e42x 54G19r30e75g30o93r

26. 6. 2020 11:59

Ta Vaše neskutečná zaslepenost .

Tady nejde o ruské veterány ale o československé veterány z východní fronty.

Tak proč píšete o oběti SSSR?

A ano, západní veteráni jsou na piedestalu pořád ale na východní se zapomíná.

5 16
možnosti
TL

Zkuste poděkovat vy, ve jménu proruské propagandy třeba.

Můžete přizvat i kašpárka jr. (jakýsi klaus...).

5 7
možnosti
PL

P46e45t10r 90L81u91k53e96š

26. 6. 2020 11:24

Madam, naše válečné veterány neobětujeme. To udělali před lety soudruzi. Zavírali je a občas i fyzicky likvidovali. Bylo celkem fuk, jestli přišli ze západu nebo východu.

24 1
možnosti
DP

Hruzny priklad jak bolsevici zatocili s casti veteranu co bojovali po boku vojaku SSSR je Heliodor Pika. Dalsi "vychodni" veteran, ktery po unoru spatne dopadl byl Frantisek Fajtl, ktery si musel "odsedet" 2 roky v zalari.

10 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik