Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odpověď na otázku z nadpisu. Dostatečné počty ochranných prostředků jsou pouze ty, které má paní hejtmanka od druhé poloviny března doma. A zejména ty - zcela typické světlemodré, používané ve zdravotnictví - které po doletu z Číny jako jeden z mála a získané určitě zdarma, začal okamžitě nosit ministr vnitra Hamáček (přestože ministr zdravotnictví A. Vojtěch a jeho tehdejší náměstek R. Prymula stále na tiskové konference TV nosili roušky evidentně šité amatérsky doma, různými dobrovolníky)...!! ;-O

0 0
možnosti
Foto

Karma, držím vám palce :-)R^

4 1
možnosti

děkuji, paní Jandová :-)

0 0
možnosti

Jak jsem psal pod předchozím blogem, já osobně takové vystoupení proti lžím našich vládních představitelů považuji za občanskou povinnost.

6 0
možnosti
Foto

V té době byla téměř jistota, že obnova zásob na základně nebude. Nebylo z čeho.

3 0
možnosti

Máte dobrou zábavu s tou Vaší oblíbenou hejtmankou. Samaritáni jezdí taky na zavolání akutně, nebo jen po domluvě převáží? A ti vodní záchranáři? Přes neoprén se dá natáhnout ještě něco? :-)

0 4
možnosti

Ale tady přeci nejde o zábavu ale o to otevřít oči těm lidem, kteří je přivírají a vysvětlit jim, že lež je a zůstane lží, ať se o ní mluví sebedéle, sebelépe a sebekvětnatěji.

4 1
možnosti
Foto

I64v39o 25C22i93l42i68c88h

6. 6. 2020 20:34

Ta povinná maturita z matematiky má evidentně smysl. A Vám karma.

3 0
možnosti

Děkuji za přečtení i za karmu. Vaší pochvaly si moc vážím:-)

1 0
možnosti

Když tedy ten pracovní řád porušila, tak tím zajistila ochranné prostředky? Jak policie prošetřila těch dalších šest případů šíření poplašných zpráv v dalších nemocnicích?

0 3
možnosti

Ano. Díky jejímu dopisu a jeho zveřejnění se o tom nedostatku dověděli dárci a ti začali nosit pomůcky přímo paní Brožové. Ti to, co nepoužili, poslali dále dalším potřebným. Takže ano, účel světí prostředky. A na druhou otázku Vám odpovědět nedokážu.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS