Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a22n 40R12á97ž

7. 6. 2020 17:54

Že tato situace, která v Evropě vznikla jednak zcela pitomým silovým prosazováním utopistické ideologie multikulturní Evropy a jednak stupňujícím se sociálním napětím pramenícím z politické podpory zcela nereálných představ o vysokém životním komfortu unijních občanů jednou bouchne, to už je dnes víc jak zřejmé.

Je to jasné i špičkám EU a proto vznikl ten naprosto šílený plán napumpovat do center potenciální výbušnosti miliardy eur a tím zadlužit možná i dvě generace Evropanů. Jenže to není nic jiného než pokus oddálit předpokládaný výbuch násilí za časový horizont výkonu jejich funkcí. "Po nás potopa"je ten nejhorší způsob výkonu vlády a přesně to teď unijní špičky provádějí.

2 0
možnosti
Foto

Doplňuji: Jsem pro to sem pustit mámy s dětmi. Malé děti cestují s mámou i v islámském světě. Pokud je na lodi prokazatelně např. jen jedna žena, znamená to, že žádné děti nejsou, jsou jen mladí muži ve věku 16-30 let. Sirotek může být naprosto ojedinělý případ, když mu během cesty zahynou rodiče. Už jsem na neustále propagandisticky opakovaná slova "děti" a "sirotci" alergická.

0 0
možnosti
Foto

Neomarxisté ovládli Západ, protože ten se proti nim neumí bránit. Nemá vlastní historickou zkušenost. Proto je veřejné mínění poměrně snadno indoktrinováno levičáckými nesmysly. Všeobecně přijatelnými lžemi (politická korektnost), pseudobojem proti rasismu, šovinismu, zpochybňováním vlastní identity (gender, mnohopohlavním výběrem, multikulturní sebevraždou civilizace dovozem invazivních primitivů s násilnými sklony (posláním?). Atd. Východ je zatím odolnější. Ale i my jsme se kdysi nechali ovládnout komunisty v prapůvodní podobě. Zachránit nás může snad jen brzký rozpad EU, nebo vystoupení z ní. Nebo celoevropské povstání porobeného lidu, až někde někomu dojde trpělivost.

0 0
možnosti
LC

Ona to válka nakonec všechno vyřeší. A nejen migraci. Zeleným náboženstvím počínaje a 57 pohlavími konče.

5 0
možnosti
Foto

Oficiální média říkají: "z nich 23 dětí". Při rozhovoru na místě bylo řečeno: asi 20 nezletilých (tj. do 18 let, přičemž doklady nemají) a jedna žena. Na videu samí mladí muži. Ekonomičtí migranti. Možná jsou ty malé děti a ženy někde schované, vycházím jen z videa.

12 0
možnosti
Foto

V jiných případech to jsou mladíci. Mladý je každý komunista. ;-D

0 0
možnosti
ND

Ano, je to těžký a neřešený problém...

5 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik