Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvláštní myšlení máte.

Tedy zcela obecně, jak zmíněno, senátní volby jsou jiné, nejen účastí, ale převážně volbou regionálních osobností.

Následuje dedukce, že výsledek potvrzuje selhání určitých stran a popírá jistá soc.politologická zjištění. Co nám vlastně chcete sdělit?

Někteří věří nadsazeným odhadům Trikolóry, vy snad tomu svému konstruktu.

0 0
možnosti
Foto

Pravicových stran je třeba jako protipolu k (ultra)levicových snah poslední doby (KSČM, Piráti, TOP09). ANO mnoho lidí neuznává, kvůli dotačním, daňovým a jiným podvodům jejího představitele a z mnoha dalších důvodů....není slučitelná s ideálem slušného politika, kterého se ještě dost lidí nevzdalo. Nejsem kritikem voličů ANO, ale radovat se z případného odstřelu pravice mi nepřijde rozumné. Vyváženost je nutná všude a vždy.

0 0
možnosti

Kdyby si někdo chtěl přečíst mou reakci na blog pana Bárty, má možnost zde:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752684

1 3
možnosti

Za starejch časů psali podobně tendenční články mladí svazáci. Přesně podle dikce ČT a přání zkrachovalých stran. Urážky Trikolóry, SPD a pravoslavného kněze - bez jakýchkoli argumentů označeného "za opravdu pochybnou figurku". Jaká figurka je člověk, který omílá moudra doporučená opozicí a cítí se tak něčím víc (soudě podle vyznění blogu), než voliči "vlasteneckých" stran. Ani na ANO a ČSSD se nenajde nic k rozboru - co ale soudit podle zcela okrajových voleb do instituce, kterou většina občanů považuje za zbytečnou. Tak se alespoň v obdivu skloňme před génii z ODS a TOP09. Ti to u příštích voleb určitě vytrhnou. Zbytečný článek s potřebou kopnout si zejména do mladého Klause.

7 0
možnosti
Foto

Bývalého kněze...pokud ho pravoslavní vyhodili jistě to nebylo bez důvodu,stačí si o něm něco dohledat...

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

4 3
možnosti

Volební účast byla v prvním kole senátorských voleb v Teplicích pod 16 % hlasů. Tedy k vítězství postačí účast kandidáta a jeho rodiny. Senátní volby tedy moc lidi nezajímají a měly by se zrušit!

6 2
možnosti

Teorie relativity a vyšší matematika moc lidi nezajímá. Mělo by se to zakázat a zrušit.

0 0
možnosti

A71l87e56š 71N51o15v96á96k

8. 6. 2020 10:03

za výprask se obvykle považuje to, když nějaká strana dříve v podobných volbách výrazně zabodovala a nyní dopadla podstatně hůř.

Vzhledem k tomu, že Trikolora kandidovala do senátu poprvé, pouze potvrdila preference, které dostává v různých průzkumech (přestože se průzkumy týkají jiných voleb).

...

dá se to nahlédnout i takto: ANO v Teplicích mělo cca 10%, v celostátních sněmovních volbách cca 30%.

Trikolora měla v Teplicích cca 3%, ve sněmovních volbách může mít trojnásobek...:-)

5 6
možnosti

ANO ovšem volí početný elektorát důchodců a pro ně je Trikolóra španělská vesnice, takže na trojnásobek současného zisku může Václav Klaus ml. zapomenout.:-)

3 1
možnosti

U těchto voleb se nevyplatí masivní emočně laděná kampaň, ta potřebu víc času a je drahá. U voleb chybí kampaní vyburcovaní voliči, často fanatici ve jménu jednoho či dvou hesel. Takže volby takto očištěné o velké emoce více vypovídají o skutečném rozložení politických názorů v tomto regionu. Prchal určitě nespí, už má podrobnou analýzu a upravují celostátní kampaň, já doufám, že tak činí i opozice i když k tomu nemá tak profesionální vybavení a lidi.

0 0
možnosti

Já jsem podobné výsledky prognózoval a nikdy bych z nich nedělal žádné závěry pro celostátní politiku. Do senátních voleb se nevolí ani tak strany jako osobnosti. A holt ti kandidáti , kteří skončili před zástucem Trikolory jsou v regionu mnohem známější a v politice erudovanější. Proti nim neznámý člověk , kandidující za jakoukoliv stranu uspět nemohl. Na druhou stranu takový Kubera by tam volby vyhrál , ať by kandidoval za kohokoliv....

8 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.