Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další Trikolorista!

Že jste měli poradu s nalejvárnou! ;-D

0 5
možnosti

Podle sebe soudím tebe?

Možná vy nejste schopen udělat si náhled na tu či onu událost bez nějaké nalejvárny shora, ale existují ještě lidé, kteří toho schopni jsou.

Obzvláště když jde o takové věci, jako jsou události v amerických městech z poslední doby.

5 0
možnosti

Navíc není ještě prokázána příčina smrti, t.j. jestli k ní došlo primárně po policejním zásahu, nebo zda nastala v důsledku selhání srdce zfetovaného člověka.

4 0
možnosti

* omylem 2x, mělo být pod příspěvkem p. Kubíčka.

0 0
možnosti

Pane Machovsky. Presna uvaha. Jen je treba pridat k tomu deni i pripravenost urcite skupiny obcanu, rozvratit zemi a ujmout se moci. Protoze jim to nevychazi v dobe voleb.

Skoda z nemoznosti ceskemu obcanu poukazat na levicovou medialni silu v oblbovani obcanu. Sila "CNN", "MsNBC", "New York Times" a "Washington Post" ukazuje presne tento smer. Kdo zna trochu minulost v CSR nebo ve Vimarske republice, musi se obavat, jaky zitrek tento system prinese.

Ke smrti George Floyda je nutno konstatovat, akce byla kriminalni. Policiste MUSI byt odsouzeni. Vsak cele protestni akce jsou premrstene s poukazanim na statistiku "brutality" obycejnych policistu. Take je treba poukazat na tu skupinu (Antifu), ktera vyuziva "rasovou" nenavist vuci bile rase.

Zde je take nutno ukazat i tu krasnou silu obycejneho obcana v ukazce v mestecku Paysonu, Arizona. Z Phoenixu prijeli ti "grazlove" manifestovat. Byli vsak ocekavani ozbrojenymi obcany a bylo po manifestaci v jejich stylu. Stejne se delo i ve state Indiana. Zde je ukazka co muze obcan dokazat, ma-li tu SVOBODU se ozbrojit!!!

9 0
možnosti

Podle toho, co jsem četl kdysi o významu slov, to, co se děje v amerických městech, není rabování, nýbrž drancování.

Kdysi dávno jsem četl, ale už potom jsem so nikdy někde nenašel, že v tom je rozdíl.

Rabování je případ, kdy něco je poškozené nezávisle na tom, že tam někdo chce krást. To znamená, že když už ten někdo vidí, že budova je poškozená a on se tam snadno dostane, tak toho zneužije a vyrabuje to třeba i do poslední bezcenné hliníkové lžičky.

Rabovat lze třeba ve městě, které jeho obyvatelé opustili kvůli povodním (ti zloději tu povodeň nepřivolali), rabovat lze v troskách budov spadlých při zemětřesení (opět ten zloděj to zemětřesení nezapříčinil), rabovali ti, kteří po odsunu Němců do Sudet přijeli jen na otočku, odvezli odtamtud třeba nábytek a vrátili se zpět domů (oni ty Němce neodsunuli osobně a Němci nebyli odsunuti za účelem divokého vykradení jejich příbytků).

Zatímco když ten zloděj vysloveně navodí příslušný stav a udělá to proto, aby mohl krást, tak to je drancování.

Tady ty obchody nebyly poškozeny zemětřesením, válkou, bombardováním, výbuchem plynového vedení, majitelé nebyli odsunuti. Ti zloději sami ty výlohy rozbili a sami ten tav navodili.

Takže podle té definice by to mělo být drancování, nikoli rabování.

Též při středověkých pogromech v židovských čtvrtích to nebylo rabování. To bylo záměrné drancování.

Možná rabují ti, kteří se toho nezúčastní s tím davem, nýbrž tam potom přijdou druhý den a ukradnou zbytky toho, co tam ještě zbylo. Ale drancují ti, kteří do toho jdou aktivně a rozbijí výkladní skříň a vniknou do takto poškozeného obchodu.

Ale opakuji, že jsem to četl jenom jednou a nikdy potom už jsem to nikde nečetl ani neslyšel. Takže nevím, co je na tom pravdy.

10 0
možnosti

Děkuji Vám za informaci

2 0
možnosti

Policista zatkl muže způsobem, který se neslučuje se životem a někteří lidé si teď během nepokojů odnášejí z obchodů zboží způsobem, který se neslučuje s obchodními pravidly.

10 0
možnosti

Navíc není potvrzené, v důsledku čeho smrt Floyda nastala - jestli primárně policejním zásahem, nebo pak následkem oslabeného srdce zfetovaného člověka.

2 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik