Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někde jsem dnes četl, že zpěvák Karel Černoch by měl být uváděn jako Karel Afroameričan:-)

0 0
možnosti
VS

Nepopírám, že facebookoví admini mají své názory a že je mohou promítat do své práce. Facebook ale funguje ve stovkách zemí po celém světě a desítkách jazyků. Vážně není v jeho silách mít v každé zemi rodilé editory, kteří přesně chápou specifika daného jazyka (viz mazání sarkasmu, kde význam je v podstatě v souladu s "oficiální progresivní agendou", ale je vyjádřen parodicky, sarkasticky).

Celý problém je někde jinde a to sice v komunitě novodobých, angažovaných svazáků, kteří si kladou za cíl likvidovat z veřejného prostoru nepohodlné osoby pod záštitou "kultivování veřejných diskuzí".

Myslím, že i p. Vávrovi a třeba i Ondrovi Tesárkovi alias Bratříčkovi na youtube se podařilo prokázat, že tito lidé se cíleně přilepí na někoho, kdo nezapadá do jejich ideologického vidění světa a tomu pak hromadně nahlašují (u Ondry Tesárka až několik let zpět) příspěvky do doby, než docílí jeho vaporizace... Takový Milan Votypka je v tomto ohledu velmi hodnotný studijní materiál...

A algoritmus facebooku prostě funguje jaksi roboticky. No a pokud se k tomu dostane někdo "živý", zpravidla je někde z Pákistánu, Indie a podobné země, kde mu poslouží maximálně google translator (to by tak nějak vysvětlovalo i ten rasistický příspěvek oné cikánky, se kterým má problém i rodilý Čech - co teprve tak nějaký student z Bhútánu).

Jak s tímhle bojovat? Těžko... Buď se snížit na stejnou úroveň a bojovat jejich zbraněmi (já osobně toho ale nejsem ochoten), nebo prostě rozpoutat celospolečenskou diskuzi na mezinárodní úrovni a počkat, až to probublá i do řad facebooku. I pro Zuckerberga je něco cennějšího, než ideologické přesvědčení a to je business...

3 0
možnosti
KB

Souhlasím, i když primárně tento blog nevznikl kvůli nespravedlivé xichtoknize. To mělo sloužit jako odrazový můstek pro to, co jsem napsal až jako AfroAfropan, protože jako bílý muž, nesmějící se rasismu dopustit ani náznakem, nemohu napsat, že rozhodování české justice (a vůbec přístup ke krimigraci do Česka) je fackou a výsměchem do xichtu tomuto národu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik