Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH
LB

Facebook využívá veřejný prostor, aniž by byl kdokoliv zodpovědný za jeho obsah. Svoboda slova, audio či video sdělení bez ověření správnosti, bez osobního ručení autora, bez zodpovědnosti je čirá manipulace, která může mít v masovém měřítku účinky zbraně hromadného ničení. Miliony lidí používají jako základní informace o světě, ve kterém žijí, záměrné lži, dezinformace, spiklenecké teorie, nebo jen emoce, které se prodávají daleko lépe, než střízlivá hodnocení. To může ve svém důsledku rozložit celou civilizaci...

Zdroj: Babylon č. 1

3 9
možnosti
JC

J97i90r82i 22C28e11e

6. 6. 2020 9:29

Za obsah jakéhokoli veřejného projevu je odpovědný výhradně jeho autor, který by měl v případě porušení zákona nést následky.

O tom, jestli byl porušen zákon rozhodují v civilizované společnosti soudy, kde je zarušena rovnost stran a právo na nezávislé posouzení faktů 3 stranou.

Neziskovka založená ultralevicovými extremisty takovým nezávislým arbitrem není.

Vy sama manipulujete a lžete. Ale určitě byste nebyla ráda, kdyby vaše bezostyšné dezinformace někdo svévolně mazal.

5 1
možnosti
TB

Krátká ukázka objektivity Demagogu:

Hodnocení VKml (Trikolóra)

A získal jsem nejvíc preferenčních hlasů, dvakrát víc než všichni ostatní dohromady. Deník, 16. června 2019

NEPRAVDA trvalý odkaz

Václav Klaus mladší získal ve volbách do PS v roce 2017 nejvíce preferenčních hlasů z kandidátů za ODS. Získal také téměř dvojnásobek přednostních hlasů oproti dalším kandidátům v pořadí. Nelze ale tvrdit, že získal dvakrát víc hlasů než všichni ostatní dohromady.

vs. Hodnocení Jiřího Pospíšila (TOP09):

Ta dohoda má 600 stránek (...), my o ní budeme hlasovat na půdě Evropského parlamentu. Interview ČT24, 27. listopadu 2018

PRAVDA trvalý odkaz

Evropský parlament má ohledně dohody o Brexitu hlasovat začátkem roku 2019.

O dohodě (.pdf, přesně 585 stran), která právně ošetřuje odchod Velké Británie z EU, se bude hlasovat začátkem roku 2019. Poté ji musí schválit Evropská rada. Dodejme, že Dohoda musí projít také britským parlamentem, který o ní bude hlasovat 11. prosince.

Takže najednou nevadí že 585 není 600 :-)) Podstatné je že část výroku že se o dohodě bude hlasovat v parlamentu je pravdivá

21 3
možnosti
TB

Takže VKml ve svém výroku uvedl 3 tvrzení, dvě pravdivá ale pouze tím, že doplnil slovo dohromady (které lze ale ovšem vykládat i jiným způsobem) dal záminku k tomu jak výrok označit za nepravdivý.

Pan v zásadě uvedl obecnou pravdu - o jakékoliv brexitové dohodě bude hlasovat EP ale uvedl matematickou nepřesnost (což ve své podstatě udělal i VKml.) jeho výrok je ale pravdivý.

Dle demagogu tedy jeden lže o svém volebním úspěchu zatímco druhý pravdivě informuje o práci EP.

15 2
možnosti
AM

A59d63a21m 82M80a75l37ý

5. 6. 2020 11:23

Když soukromá firma nechce na své platformě ověřené lživé výroky, tak je to cenzura?

7 1
možnosti
PD

"cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly"...můžeme polemizovat, jestli je tento výrok ověřitelný, ale mnohdy je zcela pravdivý.

8 1
možnosti
MM

Facebook je soukromá společnost, nikoliv státní instituce a je pouze na jejich akcionářích jaké zdroje ke své činnosti si zvolí.

Demagog cz o tom určitě sám nebude rozhodovat.

4 4
možnosti
PD

ale oni chtějí cenzurovat názory přispěvatelů

4 3
možnosti
LB

Víte co? Ať se tito "factcheckeři" nacpou všude. Tím dříve uspíší současné znechucení stále více lidí z jejich "factcheckingu", který není nic jiného než v nejlepším případě subjektivním sítem názorů a v častém případě prostě politickým a ideologickým nátlakem.

Jedna pitva zavražděného černocha Floyda prokázala sovislost jeho úmrtí s jeho zdravotním stavem, přítomností drog a zásahem policisty.

Druhá pitva, ta soukromá, správně nezávislými lidmi provedená, prokázala souvislost toliko pouze se zásahem policisty.

Takže co z toho je pravda? Je vůbec jedna z verzí pravdivá? Kdo to rozhodne? Kdo se rozhodne na co z toho bude dávat nálepky "nepravdivé" či "zavádějící tvrzení"?

Nějaký aktivistický student, bůhví kým tajně placený?

24 2
možnosti
MM

Obě verze byly zveřejněny. Kdy a kde nějaký student rozhodoval o tom, která je pravdivější a kdo přistoupil na tu jeho a opačnou označil jako nepravdivou?

2 0
možnosti
Foto

Paní Vachatová, Antikarma. Rv[>-]

8 16
možnosti
Foto

I54v27a76n 19M72a16r61e73k

5. 6. 2020 10:35

Vážený pane Inženýre.

Dát českou vlajku vedle palce dolů, to už chce velkého fištróna a určitě i vzdělání. Máte můj bezmezný obdiv a úctu. R^8-o

7 8
možnosti
Foto

I64v16a31n 42M44a56r83e61k

5. 6. 2020 9:43

Paní Vachatová, Karma. R^[>-]

12 4
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik