Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I kdyby měli všichni cenzořI z DEMAGOGA profesorský titul a věk přes padesát, tak to neznamená, že mají patent na rozum a právo cenzurovat média. A jestliže to jsou "pamprsáci" tak už vůbec ne !

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za důvěru příznivců jakýchkoliv neziskovek, které brání pravdu. Je to dobrý nápad. Založím neziskovku, vyberu si stranu/frakci/poskytovatele dotací, odkáži se na Ústav pro nezávislou žurnalistiku (se sídlem v zahrádkářské kolonii a nedostupný) a budu vám říkat, co je pravda a co ne. Můj poradce/spoluzakladatel může být tentokrát třeba koordinátor Trikolory (nebo SPD) Aby to bylo vyvážené, když už máme ty Piráty nalevo. Budu prostě posuzovat i v případech sporných, slovíčkaření nevynechám a i v případech ne nutných. "Pravdy" Trikolory či SPD napadat samozřejmě nebudu. Nejsem už sice studentem, ale to snad neva, pokusím se jim vyrovnat.... :-) No, není to absurdní i pro ty zastánce cenzury zde???? :-)

6 1
možnosti

Když Vás to bude bavit a uvidíte v tom smysl, tak běžte a udělejte to.

0 0
možnosti

J51i23r52i 39C70e16e

6. 6. 2020 17:13

Fascineje mě, kolik tzv. liberálů omlouvá diskriminaci spotřebitele na základě politického názoru. Opravdu pozoruhodné.

6 1
možnosti

U konzervativců Vás to nefascinuje? Tam se s tim ale vlastně počítá z definice ;)

1 1
možnosti
Foto

Jen tam mimochodem: Piráti jsou mistři manipulace. Na svých stránkách označují jako hoax jakoukoliv nepříznivou informaci o nich a dále (někdy manipulativně a lživě) dokazují proč to není pravda. Viz např. info o hlasování v EU a další. Pokud mladí lidé bez právního nadhledu a objektivity cokoliv posuzují a navíc se tváří jako seriozní instituce + berou dotace, pak bych byla velmi na pozoru. A je úplně jedno, kdo má jaký politický názor, to se může obrátit proti voličům ANO i Trikolory.

7 0
možnosti

Bude se poukazovat na všechny lži nebo jen na ty, co se zrovna nehodí?

1 0
možnosti

J13i38ř29í 91R88y19s

6. 6. 2020 11:53

B je správně

0 0
možnosti
Foto

mě je to teda úplně jedno, facebook je soukromý server a vážně ho berou jen mladý svazáci a důchodci...neberte jim jejich píseček ;-D

0 0
možnosti
Foto

Na všechny velké poskytovatele sociálních sítí je vyvíjen tlak ze strany politických stran/frakcí. Mazány jsou příspěvky např. na WhatsApp.

2 0
možnosti

Je to nepříjemné, když politikovi začne blikat nad hlavou červené světýlko když lže, že? Jo dřív, to jsme lidem nabulíkovali, co nás napadlo. Pojďme brečet a říkat cenzura tomu, když naší lež odhalí.

3 8
možnosti

J18i62r98i 24C60e46e

6. 6. 2020 9:23

Vůbec nejde o vyjádření politiků, ale o blokování pohledem liberálního demokrata nevhodných názorů, nebo faktů. Tyhle platformy se v minulosti samy usvědčily z manipulací a lhaní. A navíc, kdo dává ultralevicovým extremistům právo rozhodovat, co je nebo není pravda?

6 2
možnosti
Foto

Děkuji, autorce. Facebook poskytuje veřejnou službu (často i placenou), stejně jako WhatsApp nebo T-mobile. Navrhuji nevyzrálé Demagogy pustit na chvíli na iDnes/blog.cz, včetně diskuzí. Možná by současní zastánci změnili názor. Jediné co musí, tak dodržet v souladu s ústavou a dalšími předpisy nešíření rasismu, dětského porna atp. Vše ostatní je politika a politika je vždy zájmem někoho.

7 3
možnosti
Foto

A myslíte, že tu nějací nejsou?

Naopak ti, co šíří "nepřesné pravdy" podle předem zaslaného zadání, těch tu je až až. Např. zrovna paní autorka blogu podle "našeptání" od p. VK ml.

0 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, propagandisté a politruci by neměli mít možnost napadat nepohodlné názory, karma R^

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS