Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nejlepší opatření vlády proti dopadu virové pandemie jsou ta z dílny ODS. Uznejte – to nemá chybu!

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752567

Nemá to chybu, protože má pravdu.

0 3
možnosti
Foto

Nepamatuji, že by některá z předchozích vyšetřovacích komisí něco vyšetřila, tedy objevila cokoliv převratného.

5 0
možnosti

J27a44n 48R52á49ž

5. 6. 2020 14:03

Od roku 1992 bylo zřízeno ve Sněmovně už 21 vyšetřovacích komisí a opravdu si nemohu vzpomenout, že by nějaká něco vyšetřila tak, aby její závěry měly konkrétní podobu a mohly být tak podkladem pro zahájení stíhání těch, koho vyšetřovala.

8 0
možnosti

Vím o české firmě co byla schopna dodat v první fázi více jak milion respirátorů dříve než dosedlo první letadlo a byla dokončena všeobecná děkovačka. Žádné ministerstvo nemělo zájem, MV vyloženě nabídku odmítlo. Stejně to bylo i s rouškami, několik firem je ještě dnes schopno dodat statisíce do zítřka a nic stát to nepotřeboval a nepotřebuje, až jeden kraj s podmínkou, že fotky politiků - zachránců budou minimálně v místním tisku.

Místo toho jsou tu pochybné nákupy necertifikovaných šmejdů za neuvěřitelné ceny od firem z daňových rájů a s vlastníky na které je několikanásobná exekuce. Tohle snad nemůže nikomu připadat normální a omlouvat to krizí je naivní.

4 2
možnosti

tak proč sem nenapíšete jméno, at se všichni chytnou za nos....

10 0
možnosti
Foto

Karma. R^To vše se jim zúročí - v příštích volbách. (To jednání (hádání) v PS bylo směšné...

9 1
možnosti
Foto

I47v50a86n 69M49a46r50e77k

5. 6. 2020 8:57

Pane Bartoni, Karma, R^[>-]

7 1
možnosti

Vsadil jsem se, že na 99% návrh neprojde, vyhrál jsem - radost nemám. Slovy Hamáčka - "Jako každá vláda, tedy ani naše na krizi připravena nebyla. Rezervy nedostatečné, asi tak pro Motol na jeden týden. Pak jsme dělali co se dalo". Jistě někdo v zoufalství sháněl - Druhý drze o hojnosti všeho lhal - jako PPL vše doveze a další podala i trestné oznámení na bojovnici první linie ! ...

Není na tom nic k nepochopení - Zaskočená vláda následně horečnatě doháněla své pochybení a utratila obrovské prachy. Podezřelostí kopec - PS nám sděluje, že veřejné právo kontroly, kam šly vlastně NAŠE PROSTŘEDKY? - Neexistuje. U protikorupční vlády nepochybně zajímavý postoj ! Co se tedy občanu vlastně sděluje? Plať, hrej si s naší hračkou EET, vyplňuj byro voloviny - Hlavně u kadeřnic a instalatérů, protože tady jsou ty miliardové úniky z naší kasy ! Drž xubu, no a tak ti bude lépe ! To je signál jako blázen - Jdu něco zašmelit ... :-)

5 4
možnosti

a opozice by to dělala lépe - to je jasné ;-D, úplně vidím Bartoše jak jde jednat s Činou - ti opozičnícic s musí mnout ruce že zrvna nebyli u vlády.....;-D

15 1
možnosti
Foto

To je v pořádku, přece. Za komančů by také neprošla vyšetřovací komise smrti Pavla Wonky :-)

6 12
možnosti

to je srovnání jak brus Rv

10 2
možnosti

Podle Kalouska komise parlamentu vyšetřuje. Já se ptám, která z desítek parlamentních komisí již něco podstatného vyšetřila?

Fiala a Bartoš se chlubí, že jejich návrhy vláda opsala a mají tak havní zásluhy na zvládnutí krizového stavu. Já se ptám, proč tedy výsledky svých návrhů tak kritizují?

18 0
možnosti
Foto

Máte zcela výjimečně pravdu. Senzibilové, vrtulníky s termovizí a parlamentní vyšetřovací komise nikdy nic nenašli.

A přesto se jí Babiš bojí :-/

4 10
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články