Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70i74ř84í 83H19a72r61t77l

5. 6. 2020 16:12

Pani Jandova, mozna by jste si mohla zjistit kolik statu nasypou zamestnanci oproti osvc a pak tu muzete plodit takove perly.

1 1
možnosti
Foto

Pane Hartle, možná BYSTE, si mohl zjistit, kolik peněz vyčerpají od státu OSVČ například na nemocenském, a pak sem můžete psát takovéto nesmysly.:-/

2 0
možnosti

Eventova manažerka žádala o podporu? Jedná se o naprosto zbytečnou profesi, kterou bych, být na místě úředníka také nepodporila. I kdyby nedošlo k vládním opatřením, tak by stejně nepracovala, protože něco tak zbytečného jako eventy, party či večírky si lidé v době jakékoli krize proste odeprou a běžní občané na eventy pro celebrity a zbohatliky ani nemůžou. Nemusí být ani krize, stačí pokles poptávky a jste bez práce

2 1
možnosti
Foto

Miliardář Andrej Babiš žádal o dotaci 50 mega 8-o8-o8-o?:-)

4 0
možnosti

Pobavila jste mě. Nechme je, ať se odkopou sami. A oni se odkopou. Dávám jim maximálně ještě jedno (bohužel) volební období, pak už snad bude vážně líp. Vám karma R^

9 1
možnosti

Pokud se i další členové hnutí zachovají jako pan Vokral, půjde to rychleji. Ono i partajni paktovani má své meze, Daso.

5 0
možnosti

pokud budete mít v záhlaví alkoholika a zloděje, nikdy se od plotny do vyšších pater nedostanete

2 4
možnosti
Foto

A jste členkou ANO? Dokázala jste pro předsedu vydobýt nějaký přínos? Levně vykoupit nějakou firmu, odvrátit trestní stíhání nebo sehnat nějaké dotace?

5 1
možnosti

Vás je pro funkci ministryně škoda. Kandidujte na prezidentku.

6 2
možnosti
Foto

Až se na Hradě provede deratizace, mohla bych o tom uvažovat.:-)

5 5
možnosti
Foto

Nemohla byste dělat ministryni čehokoliv tak jako já, protože neznáte ty správné lidi, kteří by vám byli schopní poradit. Musíte totiž umět odhadnout, zda vám radí správně. A ministerstvo financí je tak rozsáhlý aparát, že byste se ani v jeho chodbách nezorientovala do konce volebního období.

2 0
možnosti

R^ Zajímalo by mě, co na to kritici Kalouska, kteří s takovou oblibou dávají do placu zadlužení ČR v éře jeho ministrování. Teď budou pochopitelně obhajovat Schillerovou, protože "koronavirus", ale že v době, kdy byl ministrem financí Kalousek, zuřila hypoteční krize, o tom nechtějí nic slyšet.

12 2
možnosti

akorát ste opomněl jeden detail...kalousek osekal co se dalo včetně podpor, důchodů, minimální mzdy atd. A te ́d naopak opozice chce rozhazovat plnými hrstmi

11 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik