Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Mě stačilo dočíst se k tomu, že šla stížnost k vrchnosti a dál to nepovažuju za seriózní text.

6 19
možnosti
SV

pak tedy nechápu, proč sem lezete...

5 3
možnosti
JR

J45a83n 63R98á97ž

4. 6. 2020 10:09

V demokratických volbách zvolení poslanci zvolili v demokratických volbách 3 členy Rady ČT, u kterých nebyla zákonná překážka ke zvolení. Zpochybňovat to, je nesmysl.

Co si o kterémkoliv členovi Rady ČT kdokoliv myslí, je jeho privátní věc. Já např. nesouhlasím s názory p. Šarapatky, ale respektuji, že byl zvolen a tak je jeho právem být v "Radě" celé volební období. Nynější pokusy některých poslanců z ANO ho odvolat, považuji za velmi nebezpečný krok ohrožující důležitou názorovou diverzitu tohoto orgánu. Doufám, že to neprojde!

PS. Největší opovržení mají v každé společnosti žalobníčci a udavači a to je vše, co o Pirátech lze říct.

46 1
možnosti
JR

J60a50n 30R58á89ž

4. 6. 2020 10:11

O tom, jak fungují stranické kluby ve Sněmovně máte hodně naivní představy.

0 1
možnosti
JZ

Zbytečně bych to nedramatizoval. Nejedná se o žádnou oficiální instituci EU, ale o nějaké soukromníky, kteří si mohou psát, co chtějí.

3 5
možnosti
ZZ

ta organizace je nedůvěryhodná minimálně ze dvou důvodů : je to neziskovka a má v názvu "evropská", tím je dáno vše a je třeba jim ukázat zvednutý prostředník

28 3
možnosti
MV

Autoři dopisu totiž přešli od kárání k neskrývanému vyhrožování. (citace z Vaseho aktualniho blogu)

Jak se zachovala pani Schillerová, kdyz panu Hamackovi vysvetlila, ze se ANO priste na CSSD "vyprdne" - abych nepouzil to same sproste slovo, kterym machala pani vicepremierka?

8 18
možnosti
AN

když někdo dělá podrazy, zaslouží si jadrnou reakci. V tomto případě nijak oficiální, tedy...:-)

1 3
možnosti
SV

R^R^R^ Já jen doufám, že tento hanebný čin bude odsouzen stejně, jako když se do našeho svrchovaného státu montuje Moskva.

21 2
možnosti
JB

Budu se opakovat, ale ECPMF (nebo jak se jmenují) je nějakou oficiální institucí kohokoli? Není to podobné, jako kdyby se nad něčím rozčiloval zahrádkářský svaz ze Slovenska?

4 1
možnosti
JB

Nějak jsem nepochopil, proč se cítíte tak šokována. Ta organizace je znepokojena z toho, že tu před volbou proběhlo ze strany ANO instruování, koho mají jejich poslanci volit v závislosti na předpokládané loajalitě vůči ANO. A ta volba dopadla dle těchto instrukcí.

A tím vyhrožováním myslíte to, že nás hodlají i nadále sledovat?

PS: a pan Klaus se taky plete - nepíší nám z Unie. Nebo když Vám přijde dopis od někoho ze Slovenska, Rakouska,... tak říkáte, že přišel dopis z Unie?

Nebo má ta organizace nějaký oficiální Unijní status?

7 21
možnosti
AN

zapomínáte na nátlak senátorů, kteří se snažili ovlivnit ČBK ve věci kandidatury Hany Lipovské...:-)

"instrukci" pro ANO těžko bude dodržovat 114 poslanců, když ANO jich má podstatně méně.

Nemluvě o tom, že volba byla tajná a poslanci volili podle svého svědomí, takže nemáme možnost zjistit, jako konkrétě který poslanec hlasoval.

8 0
možnosti
AN

jestlipak se tímhle dopisem bude zabývat sněmovna? Jestlipak někdo svolá mimořádnou schůzi...? :-)

30 1
možnosti
ZD

Podobně jako MCHPD vidím podobné lidi jako postavy, které ucítí mezeru na trhu nebo možnost získat na NĚCO peníze a tak to NĚCO předvádějí. Předvádějí a sepisují zprávy pro své penězodárce. Spíše než tu obskurní skupinu, která se chová ekonomicky bych tedy jako hrůzu viděl u těch, kdož jim sunou prostředky. Kdysi se ukázalo, že jedna německá organizace pobírala tučné prostředky za ochranu dětí, kromě jiného i v Čechách. Její zástupkyně se domlouvaly v Teplicích s určitými matkami určitého etnika, aby jim za peníze namlouvaly story o lákání jejich holčiček do cizích aut. To už je dávno a od té doby mi to vždycky naskočí, když vidím podobné snahy. Normální byznys. Zdravím a dávám pochopitelně karmu

22 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,21
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik