Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Cit. z dopisu: „Ujišťujeme vás, že nadále sledujeme stav svobody tisku v České republice.“

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aneb nezapomeňte, že je Velký bratr stále v pohotovosti!!!!!!

Jak vyšito z Orwella!

Tady se znovu ukázalo, pod čí taktovkou informuje naše "nezávislá" ČT. Zvolení členové, kteří nejedou podle těchto not, jsou jim (a našim "demokratům") proto trnem v oku i v patě.

KarmaR^R^R^

21 2
možnosti

V textu inkriminovaného článku jsem žádné vyhrožování nepostřehl (pokud za ně nepovažujete výrazy typu "jsme znepokojeni"). Jinak ty pokusy o změnu "politického klimatu" v radě ČR bych nijak nezlehčoval. Může to dojít až tak daleko, že se zavřou ústa kritikům vlády, Babiše a Miloše Zemana (tedy že budou nějakým způsobem "umravněni" Marek Wollner a Nora Fridrichová).

2 13
možnosti
MK

Jo, Petříček je zlej, ale když vám někdo sahá na Xavera, tak to prrrr.

Jo rovnost je príma věc.

1 1
možnosti
Foto

Hodinky, holinky, hmoždinky. Vůbec to spolu nesouvisí, úplně stejně, jako věci které jste spojil vy, ale mě se to alespoň rýmuje.

6 0
možnosti
IP

hm, když nezisková organizace z Bruselu (brrr) vyjádří obavu z důvodu že "Michal Klíma, předseda českého národního výboru IPI, novinář a bývalý šéf nakladatelství Economia a Vltava Labe Media, získal v prvním kole největší počet hlasů, ale přesto nebyl zvolen navzdory své zkušenosti poté, co poslanci obdrželi důrazné doporučení hlasovat proti němu. Takové doporučení je jasným pokusem ovlivnit nestranné rozhodování.", tak je to nehorázné zasahování do našich věcí, když ruský ministr zahraničních věcí oznámí, že se naši představitelé budou zodpovídat za odstranění sochy instalované po okupaci naší země, tak je tady nějak ticho.

7 5
možnosti
JH

Nesmysl. Po vyjádření ruského ministra byla diskuse plná oprávněných odsudků tohoto výroku.

2 0
možnosti
JK

J15a12k65u86b 53K68o77s

4. 6. 2020 18:02

S povahou ovce to nepochopíte.

0 6
možnosti

To si asi říkáte, když se díváte do zrcadla, že? ;-D

4 0
možnosti
DD

Abych vypíchl jen jednu věc, čím podle vás vyhrožuje někdo, kdo řekne, že nadále sleduje stav svobody tisku v ČR?

7 5
možnosti
PV

Vadí mi ještě jiná věc.

Když tu byla uměle vytvořená a nafouknutá aféra s ricinem (kde česká strana nebyla schopna dodat ani ten nejelementárnější důkaz, že se věci odehrály opravdu tak, jak se v tisku tvrdilo), spousta liberálních "demokratů" tady zuřivě pištěla něco o tom, že tu Rusko nemá co strkat nos a že nejsme kolonie Ruska a já nevím co ještě.

Když do čistě českých záležitostí strkají prokazatelně svůj nos cizí státní příslušníci, tak titíž liberální demokraté jako správní poslušní lokajové servilně mlčí...

Bezpáteřnost a morální pokřivenost těchto liberálních bolševiků je zkrátka neuvěřitelná.

44 2
možnosti
ZD

Poslední věta velmi výživná.

4 0
možnosti
Foto

Podle toho, jak europoskoci a dobruselevlezníci láteří se konečně něco hnulo správným směrem. A odpusťte, z pekla pojedu klidně i na praseti.

27 2
možnosti
HZ

Přečetla jsem (dík za link), ale žádné vměšování ani vyhrožování nevidím. Netrpíte stihomamem?

12 21
možnosti
Foto

Stihomam to není, ale vděčnost. :-)

1 6
možnosti
Foto

Volbou těchto tří členů, se poměr sil v radě změnil v poměru 8:7 ve prospěch téměř všehoschopných, vždy prodejných vládních poskoků, nebo lidí úzce spřažených s neblahou komunistickou minulostí, a dokonce s Bobošíkovou, pokud vím (tedy i s Klausovci) a každý se špetkou rozumu a taky paměti, si jistě pamatuje co to bylo za nebetyčnou šílenost (tedy ta Bobo TV;-DRv) atd. - takže vlastně není ani divu, že lidé nějak napojení svými ekonomickými a nebo jen osobními zájmy právě na tyto staré zprofanované a taky často komunistické struktury či poskoky, které nám v zemi opět nyní vládnou, píší podobné nehorázné blbosti, stejně tak jako vy. ;-)RvRv

12 33
možnosti
AN

A76l18e90š 79N87o33v27á42k

4. 6. 2020 13:30

je to tak. až dosud v Radě převládali neschopní...:-)

12 4
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,24
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik