Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Paní Kateřino, děkuji. Napsala jste to perfektně. Také jsem tu nehoráznost, neuvěřitelnou nehoráznost zaznamenal. Je to pro mne nepochopitelné jak lidé na Západě mají stejné totalitní myšlení jako stalinisté a normalizátoři o par desetiletí dříve u nás. Narodil jsem se v roce 1968 a Západ pro mne byl vzorem demokracie a svobody. Asi snad dříve opravdu svobodný byl a toto je již nová neomarxistická generace. Je smutné jak ze sebe dělají naprosté šašky když tvrdí, že je nedemokratické, když demokraticky zvolený parlament někoho svobodně zvolí.

0 0
možnosti

Takže nezisková oranizace založená Evropskou komisí, to je nejvyšší nevolený orgán EU, podle mne něco jako stalisnistické politbyro. Jeho členové byli a jsou maoista, jeho šéf byl oslavovatelem Marxe, odkrýval jeho sochu, někteří s levičáckou minulostí. Jaká vlna odporu by se zvedla, kdyby nezisková organizace založená ruskou vládou uvedla, že dohlédne nad demokracii v česku, když vlastně proběhly svobodné volby jako v tomto případě?

5 2
možnosti

jeho členové byli či jsou....

0 0
možnosti
JP

To hrdlička - nevím, jak si na tom s logikou, ale počty ti moc nejdou - “ "novinářské neziskovky, financované Evropskou komisí" .

Tahle čtyří slova jsou vševypovídající:-)

1 2
možnosti
JH

Máte recht, mělo být,, neziskovky financováne Evropskou komisí,, , zkopiroval jsem o jedno slovo více, moje faux pa. Stejně povedené jako vaše gramatika a diskusní slušnost.

0 0
možnosti
MV

Když je pokárání z Bruselu ,je to přátelská rada,ale když jde o ohlas z Moskvy ,je to vměšování do záležitostí státu.

Ale žalovat,jó to piráti umí,ještě také aby odvedli nějakou práci;-(

11 2
možnosti
VK

Není to tím, že jsme členové EU a nikoliv RF?

3 2
možnosti
Foto

Ahoj, no asi takhle... Xavera nemám rád, nemám o něm valné mínění, ale prošel demokratickou volbou a tak do jeho zvolení nemá nikdo co kecat a už vůbec ne někdo zvenčí. Takže Tobě karma R^

8 1
možnosti
VK

Vy také zapovídáte zahraničním novinářům komentovat dění v České republice?

0 2
možnosti
JZ

Ještě jednu věc k tomu napíšu. Ten dopis mi rétorikou silně připomíná ruského ministra Lavrova, když se vyjadřoval k odstranění Koněvovy sochy. Akorát že Lavrova (i když ani jeho rétorika se mi vůbec nelíbila) jde trochu omluvit aspoň tím, že si myslel, že došlo k porušení smlouvy mezi dvěma státy (ať už si to myslel správně nebo ne). ECPMF nelze omluvit naprosto ničím.

6 2
možnosti
JB

J73a14n 69B42u20r54i31a71n

5. 6. 2020 11:58

Lavrov je ministr zahraničí.

Tahle agentura je něco podobného jako slovenský zahrádkářský svaz. S Unií či jakýmkoli jiným státem nemá oficiálně společného nic.

0 0
možnosti
ZB

Jedno jisté je, někteří naši europoslanci žalují na vládu a její politiky v Bruselu. Čekají snad, že někdo bude řešit naše problémy za ně. Pak se nemůžeme divit, že někdo z Bruselu a nebo kdokoliv ze západu je přesvědčen o tom, že může diktovat nám co a jak zařídit. My si musíme dávat pozor koho a kam volíme! Pokud na svoji práci nestačí a potřebuje pomoc z Bruselu, tak mu musíme dát STOP! Nestačí totiž na svoji práci poslance.

13 1
možnosti
JZ

Ano, ta paralela s osmašedesátým, kterou už kdosi zmínil, je naprosto zřejmá.

3 1
možnosti
TK

Já myslím, že než se nechat zaslepovat spravedlivým hněvem a požadovat po naší vládě, aby se proti tomuto dopisu ohradila, či rovnou někomu vyhlásila válku, mělo by se začít tím, že si zjistíme, kdo že to vlastně je odesilatelem tohoto dopisu, tedy ECPMF. Přestože název zní vznosně European Centre for Press and Media Freedom. tak se nejedná o žádnou oficiální instutuci EU, ale "jen" a pouze o další vlivovou neziskovku. A podívejme se, kdo ji v roce 2015 založil. Zajímaví jsou dva členové, a to Evropská komise a potom, koho by to napadlo, SOROŠOVA neziskovka Open Society Founations.

A jsme doma. Jedná se o dílo Sorošem placených a sociálními experimentátory v EU podporovaných profesionálních "sluníčkářů", kteří se rozhodli změnit svět k "lepšímu" rozbitím národních států, zamícháním ras, rozbitím tradiční rodiny, zrušením pohlaví, vytvořením nového člověka (bezpohlavního, bezrasovéhi, beznárodnostního a beznázorového) a nastolením globální totality.

Soroš a jemu blízcí pochopili, že demokratické systémy podle jejich představ nefungují a ke "světovému dobru" nevedou a proto se rozhodli tahat za nitky prostřednictvím peněz, neziskovek a mědií a jejich pomocí ovlivňovat a "přeprat" demokratické procesy v jednotlivých zemích. Proto se nelze divit, že některé státy se činnost těchto "neziskovek" na svém území snaží omezit (včetně Sorošova rodného Maďarska).

Pokud tedy někomu vyhlašovat válku, tak ze zahraničí podporovaným vlivovým neziskovkám, které nikým nevolené hrubým způsobem zasahují do vnitřního vývoje našeho státu s úmyslem změnit směřování našehi (nejen nešeho) státu ve svůj prospěch.

7 1
možnosti
TK

Na o a protože oblíbenou metodou Sorošových "sluníčkářů" je zesměšňovat své odpůrce "konspirátory" psaním něco o alobalu na hlavu, zde jsou odkazy:

Zakládající členové ECPMF:

https://www.ecpmf.eu/about/finances/

Sorošem založená Open Society Foundations:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Foundations

Doporučuji proklikat i další zakládající členy ECPMF pro doplnění celkového obrazu.

2 0
možnosti
JS

J28o79s49e90f 34S67u97k

4. 6. 2020 22:54

Dělat skandál z vyjádření jakési neziskové organizace v Bruselu je směšné..Asi jako prohlášení našich zahrádkářů na účet Bruselu..

6 1
možnosti
TK

Na jednu stranu ano, na druhou stranu je dobré vědě, odkud vítr vane. Viz můj příspěvek výše. Jedná se o další chapadlo "sluníčkově" chobotnice, která se pokouší změnit svět.

3 1
možnosti
PV

A kde konkrétně vidíte v tom textu nějakou výhrůžku? A hrozí čím?

Vaše hysterická reakce na ten text je trochu přehnaná, nemyslíte?

6 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS