Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak to má Izrael s Beginem a těmi, kteří z vrtulníku odstřelili v autě jedoucího údajného palestinského teroristu. A nebo, kteří teď nedávno odstřelovali při těch nepokojích naprosto cíleně v Gaze do údajných aktivistů Hamasu:

Jinak řečeno, takto nemůžete žádného Palestince přesvědčit. Zkuste psát, aby to bylo přesvědčivé pro Palestince. Co vše jste jim schopen nabídnout.

0 0
možnosti

J91a98n 15R12á75ž

4. 6. 2020 19:31

Dal bych to do opačného gardu. Ať nějaký sympatizant Palestinců přesvědčivě napíše sympatizantům Izraelců, co Palestinci mohou dobrého přinést pro zlepšení vztahů s Izraelci k nastolení mírového soužití v tamní oblasti?

Výchozí úvaha od které se může začít ubírat diskuze: Jak by asi měl fungovat samostatný palestinský stát do oblasti, když je naprosto jasné, že Palestinci se nemohou na tom, kal by měl fungovat ani sami mezi sebou, viz rozdíly v názorech Hamásu v Gaze a OOP na "Západním břehu". A nesmíme zapomenout zařadit do úvahy o samostatném státu fakt, že Palestinci nejsou schopni udržet svůj stát ekonomicky soběstačný.

2 0
možnosti

holt palestinští arabi a přitom jsou etnicky v podstatě to samý jak židé .. je vidět jaká duševní choroba islám je .. .. a jak je Abbás prezidentem samosprávy ??? kdo a kdy ho zvolil ?? pokud vím, tak je cca 10 let bez mandátu, stejně jako celá ta jeho "vláda" :-/

9 1
možnosti
Foto

Možná, že máte pravdu, ale asi neexistuje lepší alternativa. Fakt je totiž ten, že v Gaze a na Západním Břehu nelze konat nyní řádné volby.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS