Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože to jsou jižní Korejci a ne čecháčkové.

0 0
možnosti
Foto

Alena Veliká (a široká) vás vyslyšela a zatne sekeru hlouběji, místo 300 dá 500 a mlhavý příslib že možná i 600. Bude to tak lepší?

0 0
možnosti
JV

Sám píšete, hlavně se nebát. Tak proč dělat plošná opatření, když ještě nejsou statistická data o škodách a tam, kde jsou, jasně svědčí o tom, že problémy nejsou plošné. Některé návrhy, jako na vydávání státních rekreačních poukazů mi připadají naprosto úchylné. A vy tu pracujete s argumenty jako jsou průměrné hodnoty HDP, které jsou k ničemu.

1 0
možnosti
AP

No, nezaměstnanost máme k dubnu o 0,4 procentní body nižší, zadluženost nižší, ... Ano, růst se nám propadl víc, než Korejcům. Uvidíme do konce roku, ale v současnosti jsme si cca fifty fifty. Alespoň podle mě.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Kdo vlastně všem těm státům a EU půjčuje?

2 0
možnosti
Foto

Vždyť už jsou připravený přinejmenším náměty na projekty ve výši 1 bilionu korun. Stačí nabídnout jejich profinancování..

0 0
možnosti
FD

Bureš podporoval ekonomiku dodnes.Zdroje v krizi došly.

1 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 388x
Po VŠ vedl přes pět let dealingové oddělení a spoluvytvářel analytický team ve společnosti Citfin, kde s přestávkami působí dodnes. Nyní se zabývá analýzami finančních trhů s důrazem na FOREX a další ekonomická témata.

Nyní se na volné noze zaměřuje na reklamu a zviditelnění firem na internetu, především na sociálních sítích. Má zkušenosti s vedením projektů, jejich implementaci a vyhodnocování.

Je fanouškem fantasy literatury, má rád divadlo a ze sportů dává přednost posilovně.

Seznam rubrik