Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že diskutující pode mnou asi bude mít hodně titulů, když ten článek tak nějak nechápe, jinak úžasný R^R^R^R^

1 0
možnosti
FS

Asi nejsem na výplody pana autora dosti vzdělaný a inteligentní. Pro mně je tento článek zmatená "všehochuť. Nejvíce z ní však vyplývá, že se nemá do Bruselu žalovat a ten kdo upozorní na rozkrádání dotací je žalobníček horší toho zloděje a plivá na celý národ, "co si o něm ostatní pomyslí, že jo?".

Tím ale nechci říci, že nesouhlasím s podtónem znějícím v článku o tom, že v Bruselu vymýšlejí blbosti a že celý Evropský parlament a sekretariát je nenažraná hydra byrokratů, kterým se tam dobře vede. Však se tam také všichni naši politici chtějí nacpat, zejména z těch stran, které mají zrušení Evropské únie jako hlavní bod programu.

Chtěl bych se však autora či všech tady zeptat, kde bylo publikováno, že EU či kdo propaguje nějakých nových 72 druhů nových pohlaví? Já vždy čtu tak o třech či čtyřech - uniklo mně něco?

0 1
možnosti
Foto

Krásně napsáno.

3 1
možnosti
MT

No, ja jim neříkam jinak nez medialni zumpa. Zejmena ta "mainstreamova", ta "politicka korektnost" kterou nas drmi 24/7 je odporna, zarazejici a kounter-pruduktivni. Docili pravy opak. Rv

3 1
možnosti

Nejkvalitnější media jsou Česká televize a Radiožurnal a Respekt! :-)

1 2
možnosti
LH

Skvělé, nic není nutno dodávat, jen jsem zvědav, jak na to bude reagovat zdejší skvadra sympatizantů mejnstrímu a Bruseru,( ještě jsem nečetl diskusi).

9 2
možnosti
KV
JP
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik