Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikde jsem se nedočetla, proč se tento zásah prováděl.

0 1
možnosti
PB

A pokud nejste majiteli skvělé pojistky, která Vám vše nahradí,...

---------------

Na pouliční nepokoje se žádná pojistka nevztahuje. To je pravidlo všech pojišťoven. Stejně tak jako na občanskou a jinou válku. A to bez výjimky. Ale jinak souhlas.

1 0
možnosti
Foto

Mě se nezdá, že jsme video o zákroku viděli celé. Zajímalo by mně, co se odehrálo po nasazení pout, než si Floyd lehl. Pochybuji, že to autorka nenatočila. Oproti jiným protestním akcím, se mi zdála malá účast bělochů. Že by je černoši mezi sebe nepustili ? Pro Joe Bidena skvělá příležitost ukázat, jak by dělal pořádek jako prezident - pomáhal by vynášet věci z obchodů.

1 0
možnosti
VR

Kdo si pamatuje velké demonstrace před třiceti lety na Letné či Václaváku tak může potvrdit, že nebyla rozbitá jediná výloha a neshořelo jediné auto. Tohle nejsou demonstrace, ale jen a jen velké darebáctvo, které slušný a normální člověk nemůže pochopit. Asi nemám pochopení a empatie k těm hodným demonstrantům, kteří vlastně jen tak ničí všechno kolem sebe a velmi znepříjemňují životy všech ostatních, kterým nevyhovuje jejich způsob truchlení!

11 0
možnosti
Foto

Ovšem v r. 1969 u Aeroflotu to bylo jiné. Můžeme se tím poučit, připravené dlažební kostky začali házet agenti StB. Kdysi tu bylo uvedeno i jejich jméno.

0 0
možnosti
PK

No dobře tu situaci ve státech popisuje dnešním Idnes pan Kmoníček, jen je smutný, že zdá se to nemá do budoucna příliš řešení...

1 0
možnosti
JK

Pan Kmoníček místo slova vražda říká "zemřel poté, co mu policista klečel na krku". Obdobně já místo rabování zase říkám "někteří lidé si odnášeli zboží".

0 3
možnosti
JM

Vražda byla jen záminkou, hlavním důvodem je současná nejistá doba.

Jinak při rabování a ničení majetku, pokud současný mírný postup k ničemu nevede - no prostě by se mělo střílet, jinak hrozí, že se situace zcela vymkne z rukou.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasim, ze jde jen o zaminku pro rozsireni tridniho boje, kterou ve sve naivite podporuji i levicaci nejen v USA, protoze se jim to samozrejme zase hodi v jejich agresivnim boji proti Trumpovi ... ten toho delat bohuzel mnoho nemuze. At udela cokoliv, situace nezmizi a kazde reseni bude jen dalsi predem ocekavanou zaminkou

3 0
možnosti
JK

U nás místo rabování zaklekne Babišův finančák a nikdo to nepojistí.

2 9
možnosti
JH

Buď nechápete text, nebo Vám ten Babiš už leze na mozek:-)

13 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...